Preşedinta femeilor din Cristeşti către Boc: Un model de soţ sunteţi, să ştiţi!

elena udrea boc si fluturPreşedintele organizaţiei de femei a PDL din Cristeşti a avut numai cuvine de laudă la adresa fostului prim-ministru Emil Boc. Prin declaraţia pe care a făcut-o, sâmbătă, cu prilejul prezentării moţiunii de către Elena Udrea, ea a reuşit să provoace hohote de râs în sală. Ea i-a spus fostului premier că este „un model de soţ”.

Ne-aţi părăsit când am avut toată încrederea în dumneavoastră. Ne-a părăsit guvernul dumneavoastră, a trecut în spate, iar eşalonul doi a trecut în faţă sub conducerea domnului premier Ungureanu. De ce, de ce am pierdut noi, domnilor, Guvernul Boc. Noi suntem vinovaţi. Domnul Boc este de o sensibilitate, de-o fineţe şi de-o delicateţe extraordinară. Un model de soţ sunteţi, să ştiţi„, a spus membra PDL.

One thought on “Preşedinta femeilor din Cristeşti către Boc: Un model de soţ sunteţi, să ştiţi!

  1. Ce poti sa mai spui , vazand aceste manifestari lingusitoare de un penibil care te ingretoseaza?!… De unde stie coana pdl-ista din Cristesti , cat este de grozav boculet cel mic , in postura de sot !!!??? Numai ca nu i-a suflat pe umar lui boculet , spunandu-i; PFUUU, PFUUU, AICI TREBUIA SA AVETI O SCAMA , D.le FOST CEL MAI PRIMINISTRU DIN OGRADA LUI U.E.! Ce mai, la asa adunare , asa oameni! Vai de politica voastra si de motiunile lui udrea pantofista , ce-a cazut si si-a rupt… fusta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *