Catalin Flutur: Am gresit cu totii. Trebuie sa le-o spunem romanilor si sa le cerem iertare

flutur boc udreaLiderul PDL Botosani, Catalin Flutur, a declarat, simbata, la intalnirea cu Elena Udrea si Emil Boc, ca in cei trei ani, singurii cand PDL a guvernat singur, s-au intamplat cele mai multe lucruri bune in Romania, cele mai multe investitii, insa nu s-a explicat romanilor acest lucru suficient de bine. El a spus ca toti cei care s-au aflat la conducere au gresit si ca  „trebuie sa avem si puterea sa spunem ca am gresit”.

Am gresit cu totii. Fiecare care am avut o functie am gresit in aceasta perioada si trebuie sa le-o spunem romanilor si sa le cerem iertare romanilor. Pentru ca daca recunoastem o greseala, pe jumatate este iertata. Si este important ca dupa ce spunem lucrul asta sa plecam la drum„, a spus Flutur.

El a cerut echipei Udrea-Boc sa dea asigurari democrat-liberalilor botosaneni ca partidul nu se va rupe dupa alegerile din 23 martie.

Cred ca pe noi cel mai mult asta ne intereseaza. Sa avem in primul rand o conducere stabila, pe care o vom recunoaste cu totii si trebuie cu totii sa tragem la aceeasi caruta si sa ajutam acest partid. In acelasi timp ma simt nevoit sa va rog si pe dumneavoastra sa luati in calcul ca ceea ce se va intampla peste doua saptamani, de la data de 23, cand se alege Biroul Permanent National sa se pastreze o proportionalitate corecta in functie de voturile de la motiuni, pentru ca daca nu o sa asiguram in organul de conducere a partidului, in BPN, reprezentativitatea tuturor celor trei motiuni, sigur se vor mai gasi cate unii care se vor supara si vor pleca, iar noi avem acum nevoie de absolut toti oamenii„, a mai spus Flutur.

3 thoughts on “Catalin Flutur: Am gresit cu totii. Trebuie sa le-o spunem romanilor si sa le cerem iertare

  1. reformulati! ati furat de ati stins , ati taiat salariile si pensiile ,ati taiat indemnizatiile persoanelor cu dizabilitati, SI CE ATI FACUT PENTRU POPOR? PENSII LUATE, SALARII TAIATE ???SCOATETI CAPUL VIPERELOR SA MUSCATI DIN NOU POPORUL LA NIVELUL DE TRAI!

  2. De furat toti care ajung la banu public fura. Indeiferent de partidul politic. Refereritor la taieri de salarii, acestea au fost doar la angajatii statului, ceea ce pe mine nu ma deranjeaza. Foarte putini isi merita leafa. Incepand cu cel ce matura strada care este platit tot din banu public, si pana la profesori, politisti, doctori si chiar toata clica de asa zisi functionari publici. In ceea ce priveste pensiile, asta toamna doar pensionarii militari au iesit in strada…normal, una e sa le tai 10-15% din 30-40 mil si alta e sa tai din 6-7 mil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *