Elena Udrea: PDL va avea în conducere şi un om de la Botoşani

elena udrea boc si fluturFostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Botoşani, că în cazul în care  va fi preşedintele ales al partidului va numi şi o persoană de la Botoşani în conducerea centrală. Ea a spus a refuzat să dea şi un nume, spunând doar că persoana respectivă este „barbat”.

Cred că Botoşaniul are nevoie sa participe la deciziile de la Bucuresti printr-un reprezentant. Este o echipa aici energica, o organizatie care merita sa aiba un reprezentant la Bucuresti. M-am gandit la cineva anume, dar nu pot sa va spun„, a spus Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltarii a venit, sambata, la Botosani, pentru a-si prezenta motiunea cu care va candida la sefia partidului. Mai multi membri ai PDL din Botosani si-au manifestat public sustinerea pentru aceasta.

Udrea a declarat ca fiecare este liber sa sustina pe cine doreste la sefia partidului si sa isi exprime sustinerea fie public, fie in cabina de vot.

Multi refuza sa isi afirme public sustinerea din teama de consecinte ulterioare. Legat de pozitia organizatiei de femei, este un motiv de analiza faptul ca nu sustine o femeie, pot sa inteleg ca nu o sustine pe Elena Udrea, dar mai exista o femeie in competitie, doamna Monica Macovei„, a precizat Udrea.

Ea a spus ca PDL nu se va rupe dupa alegerile din 23 martie, pentru ca este un partid unit si puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *