Boc despre Elena Udrea la Botoşani: A venit cu poştele, tocurile şi pantofii din afara politicii în politică!

emil boc si elena udrea la btFostul prim-ministru Emil Boc a cerut, simbata, democrat-liberalilor botosaneni sa o voteze pe Elena Udrea la presedintia PDL, pentru ca este un om de care nu s-a lipit niciun act de coruptie. El a spus celor prezenti ca de cele mai multe ori Elena Udrea este catalogata ca fiind doamna doamna cu tocuri si posete, însă să vadă în ea un om integru, care îşi iubeste partidul.

A venit cu postele si tocurile si pantofii din afara politicii în politica. Nu le-a facut dupa ce a intrat in politica. Si pentru un om politic este important cand esti la guvernare sa nu se lege o eticheta de coruptie. Acesta este cel mai important lucru. Iar de Elena Udrea nu s-a lipit nicio eticheta de coruptie. Poate nu or fi fost suficient de inalte tocurile, dar important este ca niciun act de coruptie nu s-a lipit de ea si a ramas un om integru si poate sa arate lucrurile pe care le-a realizat, si in Botosani, si in toata tara prin eforturile pe care le-a facut ca ministru. Isi iubeste partidul din care face parte si a facut aceste lucruri pentru partid. V-as ruga sa ganditi fiecare asa cum credeti de cuviinta sa o analizati pe Elena Udrea. Adresati-i intrebari si lăsati cliseele puse de unii sa. Va spun ca gasiti o alta persoana si un alt om politic„, le-a spus Emil Boc celor peste 200 de membri ai PDL Botoşani.

One thought on “Boc despre Elena Udrea la Botoşani: A venit cu poştele, tocurile şi pantofii din afara politicii în politică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *