Emil Boc: Sunt extrem de neplacut surprins sa vad cum arata drumul pentru care atat de mult s-au batut oamenii nostri

emil boc si elena udrea la btFostul prim-ministru Emil Boc a declarat, simbata, la Botosani, ca a fost dezamagit de cum arata drumul national Botosani-Suceava. Acesta a spus ca pe vremea cat a fost prim-ministru a alocat o transa de bani pentru reabilitarea acestui drum national, insa cand a venit Victor Ponta la conducerea Guvernului a retras fondurile alocate.

Impreuna cu domnul presedinte, parlamentarii de Botosani, in mandatul trecut mi-au stat pe cap pina cand am luat bani si am pus in buget pentru drumul pe unde am venit acum, dinspre Suceava spre Botosani, l-am prins in bugetul pentru 2012, am organizat licitatia, am adjudecat-o, si vad ca drumul este in aceeasi situatie. Banii pe care i-am pus, Ponta i-a luat la rectificarea de anul trecut din iunie. Acesta este respectul actualei guvernari fata de oamenii din Botosani si fata de ce au promis. Minciuna are picioare scurt si ulciorul nu merge de multe ori la apa„, a spus Emil Boc.

6 thoughts on “Emil Boc: Sunt extrem de neplacut surprins sa vad cum arata drumul pentru care atat de mult s-au batut oamenii nostri

  1. La Botosani merge ulciorul ,domnule Boc,pentru o bere si doi mici de cal voteaza unii botosaneni fara sa clinteasca.Aveti grija ca „prietenul botosanenilor” v-a copie toate proiectele guvernului Boc.

  2. Pai daca s-ar fi dorit cu adevarat refacerea acestui drum european (zic unii pe hirtie ) s-ar fi si terminat inca de anul trecut . Dar se pare ca uitam repede (cind nu ne convine) ca pe timpul guvernarii PD minus L banii se alocau apoi se retrageau si iar se realocau … pina s-a dus PDL-ul cu guvernare cu tot . Nu-i asa nenea Miluta ?
    Ce ros mai are sa ne dam „mari” acum ?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Stiu stiu stiu…stim stim stim ca tot se alocau bani cu nemiluita in 2012 cat a-ti mai fost la putere..ca era an electoral…oricum daca iesea tot PDL-ul singuri si sigur ii retrageati ,ii directionati spre alte cai 🙂

  4. Carcotasii care au ceva intre urechi ,pot observa f.usor ca ,virgula CONSTRUCTORUL sta degeaba. Cine are spatiu aerat intre urechi ,crede ca micii sunt de vita nicidecum de cal. Felicitari clujenilor pentru alegerea facuta!

  5. Fostul senator Humelnicu ajungea la madam ministru Boagiu si obtinea bani pentru refacerea drumurilor BT – SV si BT – IS. Cand sa fie transferati banii, primul ministru Boc ii lua si ii oferea Primariei Cluj. Asa ca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *