Elena Udrea a venit la Botosani insotita de Emil Boc

elena udreaFostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, s-a intalnit, simbata dupa amiaza, cu peste 200 de membri ai PDL Botosani. Ea a venit insotita la Botosani de fostul prim-ministru, Emil Boc, dar si de fostul ministru al Internelor, Gabriel Berca.

 Elena Udrea a fost intampinata de liderul PDL Botosani, Catalin Flutur, care i-a oferit un buchet de trandafiri.

Flutur i-a spus ca ii ofera florile din inima, pentru ca atata Elena Udrea cat si fostul prim-ministru au contribuit la dezvoltarea judetului Botosani, in special a municipiului Botosani.

elena udrea Elena Udrea si-a prezentat motiunea „Noul PDL o noua Romanie” , cu care candideza la sefia PDL.

Ea a spus ca partidul are nevoie de un suflu nou si ca „putem impreuna sa aducem PDL la guvernare”.

4 thoughts on “Elena Udrea a venit la Botosani insotita de Emil Boc

  1. Pai domnul Flutur ce spune acum?Pana la urma pe cine susține?Va alege ce-i dicteaza inima sau ce ordona varu’?Grea decizie…

  2. Nu-i preaslavesc pe USL-isti, dar inginfatii astia nu mai au ce cauta la guvernare. Sunt disperati ca si-au pierdut privilegiile. In tara noastra doar o conducere nationalisto-militara mai pune ordine concomitent cu destramarea UE care ne-a jefuit si distrus intentionat in avantajul tarilor dezvoltate si care intrasera de mult in criza (mascata abil).

  3. Totul este un teatru, nu stiu ce ia oprit cat au fost la putere sa refaca drumurile , probabil goana dupa ” aur ” . Sau spaga era prea mica ca sa se implice in refacerea drumurilor . Erau alte proiecte de unde se putea stoarce mai mult . Au rupt tot ce au putut si acum pledeaza in cei mai cuminti si nevinovati..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *