Liderii locali ai USL se contrazic în declaraţii. Află detalii!

USL BotosaniLiderii locali ai USL se contrazic în declaraţii. Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat, vineri, că este convins că anul acesta nu vor începe lucrările de reabilitare a celor două drumuri naţionale Botoşani-Suceava, Botoşani-Tg.Frumos, însă liderul PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi îl contrazice. El spune că a purtat discuţii la nivel înalt, respectiv cu premierul Victor Ponta, dar şi cu şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şu Drumuri Naţionale din România, Mircea Pop, care i-a promis că cel târziu din iunie vor începe lucrările de reabilitare a drumului Botoşani-Suceava, lucrările urmând să înceapă dinspre Botoşani.

 „Eu am informaţie de la primă sursă, primul ministru şi şeful CNADR. Vizita domnului Mircea Pop vine în urma solicitării domnului prim-ministru de a vedea starea drumurilor naţionale din judeţul Botoşani. Ne-a promis sprijinul la in special în zona oraşelor puse pe drumuri naţionale, Flămânzi, Bucecea, Darabani, Ştefăneşti, Săveni, Botoşani, Dorohoi cu solicitarea primarului privind oportunitatea unei şosele de centură. „, a spus Dolineaschi.

2 thoughts on “Liderii locali ai USL se contrazic în declaraţii. Află detalii!

  1. Aici domnul Turcanu spune adevarul,chiar daca a uitat de greva foamei este cel putin realist.Asta cu inchisul punctelor vamale face presiuni si el pe undeva,va primi probabil cateva tone de balast sa astupe gropile.

  2. Iata un exemplu cert ca Turcanu nu face parte cu sufletul din USL, ci merge in continuare pe un drum croit in mintea lui. De ce oare? Pentru ca Turcanu s-a plimbat prin Bucuresti cel putin 2 luni de zile de cind a fost ales si nu l-a ascultat nimeni; acum, cind Dolineaschi spune ca sunt ceva promisiuni, Turcanu declara contrariul, in loc sa puna umarul la aceeasi caruta. Si nu este prima data cind Turcanu actioneaza ,,pe invers”. Domnule Turcanu, chiar vrei sa devii un adevarat pericol pentru judetul Botosani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *