Dolineaschi nu s-a decis dacă va candida pentru şefia PSD Botoşani

dolineaschi, portariucPreşedintele interimar al PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, nu s-a decis încă dacă va candida la şefia PSD Botoşani. El a declarat, vineri, că nu a avut posibilitatea să discute cu preşedintele PSD, Victor Ponta, asupra acestui aspect. Luna trecută, Dolineaschi a spus că va face un anunţ oficial privind candidatura sa la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene după ce va avea o întâlnire cu preşedintele partidului Victor Ponta.

Suntem în plin proces de alegeri în cadrul organizaţiilor locale ale PSD. Avem 53 de adunări generale ţinute, din 78, urmând ca celelalte 25 de organizaţii locale ale PSD să se ţină în următoarele două săptămâni. Undeva pe 7 sau 14 aprilie, vom avea conferinţa judeţean în care vom face alegerea noului birou„, a spus Dolineaschi.

Şi primarul Ovidiu Portariuc a refuzat să spună dacă va candida la şefia PSD.

One thought on “Dolineaschi nu s-a decis dacă va candida pentru şefia PSD Botoşani

  1. DOMNULE TANAR FA CEVA PENTRU BOTOSANENI SI DUPA ACEIA AROGATI DREPTURI DE ACEST GEN ! OCUPATE SI FINALIZEAZA DRUMUL DE SUCEAVA -BOTOSANI , BOTOSANI – IASI ,CONVIGENE CA ESTI UN OM CU INFLUENTA SI AI VALAOARE NU DOAR CA ESTI PILA SUSTINERE LUI PONTA !SUCCES LA FINALIZAREA CELOR DOUA PROIECTE CARE VA POATE TINE LA CIOLAN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *