Liviu Rădăşanu: Dacă pe factura E.On apare că eu cumpăr certificate verzi, atunci să primesc certificate verzi

liviu radasanuPreşedintele Patronatului Român, Liviu Rădăşanu, şi-a manifestat, vineri, în cadrul Comisiei de Dialog Social, nemulţumirea că fiecare client al E.On Moldova se află în situaţia de a plăti, din această lună, certificate verzi, fără a intra în posesia lor. El cere E.On ca, o dată cu factura la curent, să înmâneze populaţiei şi certificatele verzi pe care le plăteşte.

Am ajuns să plătim pe fiecare factură în parte ceea ce se numeşte certificate verzi. Sunt exact în situaţia în care merg în piaţă şi cumpăr cinci kilograme de mere, iar vânzătorul îmi spune să cumpăr şi pungă. OK, dar când să îmi dea punga şi merele, spune să iau merele, că punga rămâne la el. Mai pe româneşte, noi cei luaţi de proşti, plătim certificatele, iar alţii le iau. Faptul că ne lie facturează, înasemană că noi suntem proprietarii lor”, a afirmat Rădăşanu.

El a solicitat parlamentarilor de Botoşani să ia măsuri fie pentru ca certificatele să devină proprietatea clienţilor E.ON, fie ca acestea să nu mai fie incluse în facturi.

4 thoughts on “Liviu Rădăşanu: Dacă pe factura E.On apare că eu cumpăr certificate verzi, atunci să primesc certificate verzi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    in sfarsit are cineva curajul sa se ia de certificatele verzi care le platim noi ca prostii, asa cum platim si taxa radio tv ca sa traieasca altii bine…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Apreciez logica simpla si corecta din afirmatia domnului Radasanu. Avem o singura problema , ca tara, suntem tratati ca si colonie a U.E. care trebuie secatuita de orice resurse : rezervele naturale confiscate (vezi privatizarea Petrom), industria distrusa . Romania saracita a devenit o mare piata de desfacere pentru produse de mina a doua din UE si un izvor de forta de munca necalificata pe care o folosesc dupa bunul plac . In concluzie sa nu ne miram ca aceste certificate verzi ajung tot la investitori strategici occidentali pentru ca la lectia de istorie am invatat ca cei multi si napastuiti plateau biruri pentru a sta linga cei puternici obtinind in schimb protectie si dreptul ca anul urmator sa plateasca iar.
    Ca natie suntem pe o curba descendenta din toate punctele de vedere , educatie , sanatate , demografic si din pacate si spiritual . Speram ca liderii politici sa faca ceva si pentru ROMANIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *