Drumurile naţionale vor fi transformate în drumuri regionale

drum modernizat Oroftiana-Suharau-CristinestiPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat că după regionalizarea ţării drumurile naţionale vor deveni drumuri regionale. De asemenea, spune el, fiecare regiune va avea un spital de urgenţă.

După regionalizare drumurile naţionale vor fi transformate în drumuri regionale şi vor fi în coordonarea regiunilor.  Vor fi făcute spitale de urgenţă regionale. Vom avea opt regiuni, va trebui să avem opt spitale mari regionale„, a precizat Florin Ţurcanu.

Regionalizarea nu va duce la desfiinţarea judeţelor. Guvernul Ponta are în vederea regionalizarea României până la sfârşitul anului.

3 thoughts on “Drumurile naţionale vor fi transformate în drumuri regionale

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da serios le transforma in drumuri regionale dar cu drumul Botosani-Suceava ce face ca e o groapa si 5 borti, pleci din botosani cu masina abia scoasa din service si cand ajungi la suceava tre sa mergi din nou cu ea la service ca ti-ai indoit nush ce planetara sau ca ti-ai rupt un pivot la ce gropi sunt mai ales zona Baisa… si multe altele de alt fel…

  2. Iata alta prostie a lui Turcanu: acesta afirma ca fiecare regiune va avea cite un spital de urgenta. Gresit. Proiectul de lege ne spune ca fiecare regiune va avea cel putin un spital de urgenta acreditat international. Dupa presedintele Turcanu – atit a inteles el – intro regiune cu cel putin 2 milioane de oameni va functiona un singur spital de urgenta, ceea ce este aberant.
    Vai, vai, pacatele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *