Ţurcanu: Am 47 milioane lei şi nu-mi ajung banii să îmi întreţin cei cinci copii

florin turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, s-a plâns, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu-i ajunge salariul pentru a-şi creşte cei cinci copii. El a afirmat că mai este ajutat şi de tatăl său, care deţin abatorul din Dracşani.

Am 47 milioane lei şi nu-mi ajung banii să-mi întreţin cei cinci copii. Cu cinci copii la facultate, liceu şi pregătire nu-mi ajung. Vă recomand să aveţi cinci copii, să faceţi pregătore cu toţi, să le asiguraţi toate resursele şi o să vedeţi dacă vă ajung„, a declarat preşedintele CJ.

El a spus că de la tatăl său primeşte bani de câte ori are nevoie.

Nu pot să spun cât. Dacă tata îţi dă o bucată de pâine sai un bănuţ, nu se declară în declaraţia de avere. Este şi normal să mă ajute„, a adăugat Ţurcanu.

14 thoughts on “Ţurcanu: Am 47 milioane lei şi nu-mi ajung banii să îmi întreţin cei cinci copii

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sa intelegem din articol ca doreste o marire salariala? se pot gasi oameni competenti care sa aiba deminitatea si mintea necesare ocuparii pozitiei de presedinte CJ. exista in codul muncii, un act numit DEMISIE. astfel, dl turcanu, este eliberat de orice atributiune publica si liber sin cautarea salariului care sa ii satisfaca nevoile. poate pleca si in UK si astfel poate ajunge la un salariul de cel putin 2500-3000 lire, sau in Australia… sau in orice alta tara/ organizatie economica….

  2. Baaaiiiii Turcanule , tu te auzi ce spui? Tu nu raportezi situatia ta si la situatia romanilor ,in general? Omule, dar un profesor care are carte adevarata , facuta cu examane trecute prin sesiuni adevarate , nu cum a-ti facut voi , are 15 milioane si trei copii destepti , nu ,,sase cai frumosi’ ‘ (ma rog cinci), ca tine , cum se descurca? Voi chiar credeti lumea asta proasta? Vedeti-va de politica si de furtisagurile voastre , ca pana la urma o sa platiti totul , dar nu ne mai aburiti ! Lasati-ne dracului in pace !

  3. avenit aseara tata, din satucu-i de departe, sa-si mai vada iar feciorii…., cat de idilic!
    da salariul lu’ doamna roxana nu socotesti??

  4. Si daca nu-i ajung banii, ce face? Ia o spaga. Sau de asta e suparat pe Guvern? Nu sunt lucrari, nu este comision. Sau sa continue sa vanda carne de cal. Doar abatorul e a lui, nu a lu tat-su. De unde sa aiba Mos Florea bani de abator? Doar o autorizare costa ca pensia lui pe 10 ani.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nunta de 3 zile la Sucevita tot din veniturile astea mici ai facut-o? Cum te-ai descurcat oare, saracul de tine cu doar cativa firfirei?

  6. un agramat care se plimba cu masina altuia…se afisa pe la omv in trening si tenisi..a ajuns mare domn..noroc de altii care l-au scos in lume :))
    nu cere osanda tataie…ficata isi cumpara papuci la 500 lei..si tu te plangi ca nu-ti ajung banii :)) ce amuzant esti…

  7. Mi-a venit sa plang cand am vazut cate greutati are Turcanu.Eu zic dragi botosaneni sa facem un teledon pentru acest oier sarac.Cum se descurcat oare un salariat cu 750 lei cu 5 copii si nevasta somera?

  8. Cine-l obliga sa nu-si dea demisia si sa caute un post mai bine remunerat ?
    Nu i-a bagat nimeni „sula-n” coaste sa candideze la functia de presh CJ .
    Cica ar fi pe lista ANOFM-ului un post foarte bun la „Clanul Sportivilor si Clamparilor”, da acolo tre sa muncesti nu gluma .

  9. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nu te mai plange deloc;vrei sa dai afara de la societati ( exemplu Nova apaserv) mai ales persoane care mai au cativa ani pana la pensie; oameni care au muncit o viata la aceasta societate. Nu mai tineti cont de oamenii care au experenta. Si nimeni nu se mai plange de salariile mici care sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *