Turcanu despre scandalul in care a fost implicat: A fost o regie bine pusa la punct de media centrala si de un om cu influenta puternica

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Presedintele Consiliului Judetea, Florin Turcanu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu il afecteaza scandalul mediatic facut la nivel national la adresa sa si a fratelui sau, Mihai Turcanu. Acesta sustine ca scandalul a fost regizat si provocat de o persoana sus-pusa de la nivel national, iar ziaristii nu au facut decat sa denatureze adevarul. El a refuzat insa sa faca cunoscut numele acestei persoane.

Nu ma afecteaza. Din contra, daca veti efectua un sondaj la nivelul judetului Botosani, veti observa ca lucrurile stau mai bine decat stateau inainte. Sunt convins ca cetatenii din judetul Botosani cunosc si partile bune si partile rele ale familiei Turcanu, in special ale mele. Astazi (nr. vineri) am in audienta 35 de oameni. Daca vreunul o sa vina si o sa ma scuipe o sa spun: multumesc!. A  fost o regie bine pusa la punct de media centrala si de un om cu influenta puternica care poate manipula media centrala. Deja la nivel de Bucuresti s-a inceput o batalie intre mine si un domn, dar pina la urma imi duc crucea si voi vedea cum va fi. A fost o manipulare„, a spus Turcanu.

El a mai spus ca fratele sau, Mihai Turcanu, in calitate de sef al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a deranjat multe persoane prin controalele facute si de aici a pornit si scandalul.

Cei deranjati au crezut ca daca au sustinere politica, nu vor fi controlati niciodata. Si s-au facut presiuni„, a precizat presedintele CJ.

6 thoughts on “Turcanu despre scandalul in care a fost implicat: A fost o regie bine pusa la punct de media centrala si de un om cu influenta puternica

  1. Ce spune Turcanu poate fi adevarat, insa greselile de management se platesc si trebuie platite. Eu am avut certitudinea ca Mihai si Florin Turcanu nu au aparat interesele consumatorilor – adica a cetatenilor care ii platesc – ci pe cele ale patronilor din industria alimentara care sunt incorecti. Nu este admisibil ca pe piata sa existe produse contaminate si patronii sa-si incaseze profiturile. Si trebuie s-o spunem ca produsele lactate proaspete de la multe firme din Botosani sunt de proasta calitate si contin substante chimice cu nemiluita, la care se adauga si reminiscentele administrarii unor furaje infestate. A da vina pe nu stiu cine mare manipulator este un mod medieval de ati acoperi propriile neputinte.

  2. „Astazi (nr. vineri) am in audienta 35 de oameni. Daca vreunul o sa vina si o sa ma scuipe o sa spun: multumesc!.”
    Iar eu voi spune „Cu placere”!

  3. D-le Presedinte vad ca sunteti afectat de acest Scandal – dar mai afectati suntem noi de indiferenta d-voastra fata de cetatenii judetului
    la nevoile lor .
    Ex: Spitalul Judetean care isi desfasoara activitatea in regim de saracie lucie – vezi progarami la operatii!!!!! in secolul xxI – Lipsa medicamentelor ? .Infrastructura – Am pierdut banii pentru rebilitarea celor doua artere importante BT-SV si BT – TG. Frumos ,
    Ce facem cu nr mare de someri ? ( in campanie creati la locuri de munca ca nu mai aveam personal ).
    Asteptam o schimabare in comportament si fapte nu vorbe – Mult succes !!!!

  4. Cel mai bun sondaj ar fi ala in care iti vei da demisia si vei candida din nou.
    Sa vedem cate voturi vei mai lua?
    In campanie spuneati ca daca nu se vor da bani bani pentru aceste doua drumuri vei face greva foamei in fata Guvernului. Ia sa vedem cat de mult va iubiti cetatenii din judet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *