Florin Turcanu: DSP si CAS nu vor fi desfiintate in totalitate

directia de sanatate publicaVesti imbucuratoare pentru angajatii Directiei de Sanatate Publica si cei ai Casei Judetene de  Asigurari de Sanatate. Cele doua institutii nu vor fi desfiintate, ci reorganizate. Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a declarat ca a consultat proiectele de lege propuse de Ministerul Sanatatii.

Turcanu a precizat ca Directia de Sanatate Publica va fi preluata de Consiliul Judetean, insa un lucru este cert: angajatii nu vor fi preluati in totalitate. De asemenea, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate va fi transformata cel mai probabil in serviciu.

DSP va fi preluat de consiliile judetene, dar nu se pot angaja 100 de angajati. Vom vedea exact cat vom pastra. Cu Casa de Asigurari proiectul nu este cert. Se doreste sa nu fie desfiintat in totalitate„, a spus Turcanu.

One thought on “Florin Turcanu: DSP si CAS nu vor fi desfiintate in totalitate

  1. DSV-ul trebuie desfiintat in intregime pentru ca, oricum, mare rol nu mai are.
    Ce rezultate are DSV Botosani in ultimii 8 ani? Nici unul. Si atunci pentru ce sa-i mai platim? Medicii sa se duca in spitale, ca avem lipsa de personal si sa-si faca meseria, daca o mai stiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *