Trei maşini distruse într-un carambol pe Calea Naţională

accident pe Calea Nationala BotosaniTrei autoturisme au fost distruse, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui carambol care a avut loc pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în faţă la OTP Bank. 

Un adolescent de 18 ani care conducea un Fost Focus pe Calea Naţională, dinspre Stadionul Municipal spre Direcţia Muncii, a lovit un Opel Astra, care circula în faţa sa, iar Opelul a fost aruncat într-o Dacia Logan care făcea taximetrie, oiprindu-se la câţiva centimetri de nişte maşini parcate în faţă la OTP Bank.

accident pe Calea Nationala BotosaniSe pare că Fordul circula cu o viteză extrem de mare, pentru că, în urma impactului cu Opelul, ambelor maşini le-a căzut câte o roată.

În Fordul Focus condus de Teodor Maxim, de 18 ani, se aflau trei persoane, însă niciuna nu a fost rănită.

În schimb, un tânăr de 25 de ani, care se afla în Opel, alături de şoferul Vlad Pălimaru (21 de ani) şi alţi doi pasageri, a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Botoşani.

accident pe Calea Nationala BotosaniTaximetristul Laurenţiu Costaş (48 de ani) nu a fost rănit.

Şoferul care a produs accidentul a fugit de la faţa locului, însă poliţiştii au reuşit să îl identifice. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

One thought on “Trei maşini distruse într-un carambol pe Calea Naţională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *