Vezi cine este botoşăneanul care preia conducerea ANSVA

Mihai Turcanu (dreapta) si Ovidiu Airimitoaie (stanga)
Mihai Turcanu (dreapta) si Ovidiu Airimitoaie (stanga)

Premierul Victor Ponta a anunţat numirea unui nou preşedinte la Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Cel care îi va lua locul lui Mihai Ţurcanu este tot un botoşănean. Este vorba de fostul director adjunct al Direcţiei Sanitar-Veterinare Botoşani (în perioadele 2004- 2009 şi 2011- iunie 2012), Ovidiu Airimiţoaie, cel care ocupă în prezent funcţia de secretar general al ANSVSA.

Airimiţoaie, în vârstă de 46 de ani, a devenit secretar general al ANSVSA pe 29 octombrie 2012, după ce Ţurcanu a preluat şefia instituţiei. Până atunci, adică din iunie 2012 până pe 29 octombrie, el a fost consilier personal al preşedintelui ANSVSA.

El a absolvit în 1997 Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti.

Ovidiu Airimiţoaie a fost susţinut în funcţie de PNL.

5 thoughts on “Vezi cine este botoşăneanul care preia conducerea ANSVA

  1. Ati vazut pe cineva din Sulita altfel decat escroc?Incepeti enumerarea cu cel ce era mare si tare la cabana Stejarul pe vremuri .

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari lui mihai turcanu ca are putere sa ramana pe baricade. Pana la urma vor intelege toti ca e vorba de un joc economic iar el a fost tintit drept victima.

  3. Pentru Dinu
    Da, Airimitoaei a absolvit facultatea la 30 de ani, dar in anul 1991 cand a dat admitere a concurat cu 10-11 pentru un loc. Nu a platit taxa pe prostie la o facultate privata- SRL, probabil cum ai facut tu, intrand la prima incercare cu 300 de euro, in loc de 30000000000000000 de neuroni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *