Viceprimarul Cosmin Andrei vrea ordine în staţiile de taxi

taxiExecutivul Primăriei Botoşani a cerut Poliţiei Locale să facă ordine în locurile special amenajate pentru taximetre. Şi asta pentru că în multe staţii se depăşeşte cu mult numărul de locuri maxim admis prin hotărârea de Consiliu Local. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că taximetriştii care au încălcat Hotărârea de CL au fost amendaţi.

Hotărârea de CL spune foarte clar că pot staţiona în staţii în limita locurilor special amenajate în acest sens. Situaţia pe care am comunicat-o Poliţiei Locale a fost cea de la Teatrul „Mihai Eminescu”, unde taximetrele staţionau pe a doua bandă, astfel încât cetăţenii erau nevoiţi să calce linia continuă pentru a putea continua deplasarea. Sunt în jur de 12-14 taximetre pe o locaţie cu număr maxim autorizat de opt taximetre„, a precizat Cosmin Andrei.

Zece amenzi au aplicat poliţiştii comunitari pe această speţă, din care nouă amenzi în valoare de 2550 lei şi un avertisment.

5 thoughts on “Viceprimarul Cosmin Andrei vrea ordine în staţiile de taxi

  1. Domnii de la primarie ar trebui sa se uite putin si peste licentele care s-au dat fara numar si sa mai retraga din ele ca din aceasta cauza nu au loc taximetrele in statie . Asa se merge in Romania asta de cativa ani in coace , nu incercam sa rezolvam problema in sine , sa vedem de ce nu au loc taxiurile in statii ( nu este vorba numai de statia de la teatru, ci in majoritatea statiilor, la anumite ore , este la fel ) in schimb aplicam legea aia” Europeana” care nu prea se potriveste cu sistemul asta comunist care inca mai dainuie pe meleagurile noastre. Mai scoateti din licente ca sunt prea multe pentru orasul asta calic , si mai creati locuri de munca sa aiba omul unde munci sa-si plateasca txele si impozitele , ca de supermarket – uri suntem satui….

  2. La fel este si in Bucovina unde nu numai ca sint mult mai multe taxiuri pe cite doua rinduri depasind cu mult numarul de locuri autorizate si in plus mai si blocheaza locurile de parcare multe dintre ele concesionate, deci platite . O alta anomalie este si pe Calea Nationala vis a vis de restaurantul Pod de Piatra unde pe banii contribuabililor s-au creat locuri de parcare pentru cei ce vin la piata dar aceste locuri sint blocate permanent de coloana de taximetre care si aici sint mult mai multe decit locurile autorizate pentru activitatea de taximetrie . Pentru ce s-au mai cheltuit atita amar de bani din buzunarul contribuabilului ? Chiar nu vede nimeni sau acolo sint alte interese ?!

  3. DAR NU MAI SIMPLU AR FI SA MAI CREATI LOCURI,CACI BANI SARACII PLATESC SI NU PUTINI…apropo,in zona teatrului s-ar putea crea locuri pentru taxiuri vis-a-vis de hotelul Rapsodia linga primarie,ori in spatele teatrului,banda dinspre parculet,deci solutii sint,bunavointa insa nu este.de fapt mai bine trimitem sa dam amenzi decit sa rezolvam problemele,halal administratie…(daca platiti bine ma ofer sa va rezolv problemele privind fluidizarea traficului in municipiu)

  4. HELO ESTI TAXIMETRIST MARLANULE NU SUNT LOCURI DE PARCARE PTR. OAMENI CARE AU LOCUINTE IN ZONA SI VOI VRETI PTR. TAXIURI. SA FIE TINUTE LA UN SEDIU SI SA PLECE LA COMANDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *