Municipalitatea prinde în buget bani pentru manifestările importante din acest an

viceprimarul Cosmin Andrei
viceprimarul Cosmin Andrei

Primăria Botoşani va aloca în buget o sumă de bani pentru organizarea Festivalului Verii, dar şi a Zilelor Municipiului Botoşani. Viceprimarul Cosmin Andrei susţine însă că se va încerca organizarea acestor manifestări din sponsorizări, iar suma prinsă în buget pentru astfel de acţiuni va rămâne în cont. Cosmin Andrei nu a putut spune însă când va fi organizat Festivalul Verii în acest an.

Dorim să asigurăm un minim de buget pentru acest tip de festival, iar dacă suma sponsorizărilor ne va permite să organizăm în felul acesta, acei bani vor rămâne la bugetul local. De cele mai multe ori avem nevoie de o sumă acoperitoare care să permită contractarea unor artişti care au nevoie de un avans. Vrem să folosim această sumă ca o garanţie că putem apela la ea, pentru buna organizare a evenimentului. În momentul în care avem sponsorizări, plătim doar din sponsorizări iar suma va rămâne la buget„, a declarat Cosmin Andrei.

One thought on “Municipalitatea prinde în buget bani pentru manifestările importante din acest an

  1. rahati cu ochi, care in campanie strigau in gura mare ca nu le plac actiunile de genul acesta!! mai ales ca inmandatul lui flutur toate se faceau din sponsorizari!! si sponsorizarile erau facute fara amenintari la adresa oamenilor de afaceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *