Tineri arestaţi preventiv după ce au agresat şi deposedat de bani o persoană

catuse pe mainiDoi tineri sunt cercetaţi de poliţişti după ce au agresat şi deposedat de bani o persoană. În urma activităţilor informative şi  cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală 3 Hlipiceni au fost identificaţi şi arestaţi preventiv suspecţii de comiterea unei tâlhării în data de 18 februarie 2013 în persoana lui C.R., de 15 ani  şi O. Dănuţ de 20 ani, ambii din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani.

Din probatoriul administrat de poliţişti a rezultat că, în data de 18 februarie 2013, suspecţii au urmărit victima în timp ce se deplasa spre domiciliu , au ajuns-o din urmă,  iar C.R. a exercitat acte de violenţă asupra ei şi a deposedat-o pe victima de suma bani, telefonul mobil şi bicicleta. În exercitarea acţiunilor infracţionale, suspectula a avut suportul tacit al lui O. Dănuţ.

  Faţă de cei doi s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie  şi complicitate la tălhărie, iar în urma completării probatoriului,  dosarul a fost înaintat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

 Procurorul de caz a însuşit propunerea şi a sesizat instanţa de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile a lui  C.R şi pentru 30 zile a lui O. Dănuţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *