Vezi elevii calificaţi la faza naţională a olimpiadei de limba franceză!

elevi la ore botosaniMai mulţi elevi botoşăneni vor reprezenta judeţul la olimpiada naţională de limba franceză. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, la etapa naţională au fost calificaţi următorii elevi de la clase cu predare în regim normal: Georgiana Iuliana Brumă, clasa IX-a, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Dana Giorgiana Ostafe, clasa X-a, Colegiul Naţional „Gr.Ghica Voievod” Dorohoi, Sebastian Adrian Ciobanu, clasa XI-a, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Alexandra Drobuţ, clasa XII-a, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

De la profiul bilingv franceză va participa la etapa naţională Bianca Jugariu, clasa IX-a, Colegiul Naţional „A.T.Laurian”, Andreea Cobelea, clasa X-a, Colegiul naţional „A.T.Laurian” , Nicoleta Boghian, clasa XI-a, Colegiul Naţional „A.T.Laurian”, iar din clasa a XII-a va participa Genoveva Emima Andrei, Colegiul Naţional „A.T.Laurian”.

De asemenea, s-au calificat pentru etapa naţională a olimpiadei de limba franceză şi elevi de gimnaziu. Aceştia sunt: Andreea Podovei,clasa VII-a, de la Scoala 17 Botoşani, Isabela Elena Nazare, clasa VIII-a, Şcoala „Elena Rareş” Botoşani,

One thought on “Vezi elevii calificaţi la faza naţională a olimpiadei de limba franceză!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da…. Felicitari in special elevilor care merg la nationala in ciuda faptului ca nu sunt cei mai buni din judet ci doar pentru ca sunt de la un colegiu cu renume. Si Botosaniul normal ca nu poate trimite elevi de la vreun liceu anonim de prin judet, motiv pentru care sunt modificate notele atunci cand este vazuta scoala de provenienta a elevului. Felicitari din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *