Botoşănenii obligaţi să refacă faţadele distruse ale blocurilor

fatada blocuriFaţadele deteriorate ale blocurilor din municipiul Botoşani pun din ce în ce mai mult în pericol siguranţa oamenilor. Reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că au primit mai multe sesizări din partea locatarilor, care reclamă pericolul la care sunt supuşi din cauza bucăţilor de tencuială care cad pe trotuar în mai multe zone din oraş. Viceprimarul Viorel Iliuţă susţine că remedierea faţadelor cade în sarcina asociaţiei de proprietari şi locatarilor.  Acesta a făcut un apel la botoşăneni să repare faţadele deterioarate.

Am transmis către asociaţiile de proprietari regulamentul şi legislaţia aferentă acestui gen de probleme. Legislaţia spune că dacă proprietarii descoperă că o bucată de perete stă să cadă, noi putem să-i ajutăm cu situaţii de urgenţă, dar misiunea de a repara le aparţine strict, pentru că este vorba de clădirea în care locuiesc. În cazul în care nu fac şi este pericol iminent să pice ceva, le-am oferi suportul, dar asta nu înseamnă că îi degrevăm de responsabilitatea reparaţiilor„, a declarat Viorel Iliuţă.

One thought on “Botoşănenii obligaţi să refacă faţadele distruse ale blocurilor

  1. nu faceti ma distrusilor nimic.ne apartine noua proprietarilor de apartament??? atunci pt ce mai platim impozit si atatea taxe la stat mai jigodiilor mai ordinarilo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *