Viceprimarul Iliuţă: Investiţia la strada Primăverii începe în 2013

Viorel Iliuta 1
Viorel Iliuta

Reabilitarea străzii Primăverii va începe anul acesta. Cel puţin asta susţine viceprimarul Viorel Iliuţă. Acesta a declarat că va fi modernizat doar carosabilul fără linia de rulare. Investiţia se cifrează la peste 5 milioane lei. Banii vor fi alocaţi din bugetul municipalităţii.

Reabilitarea va începe cu siguranţă în 2013. Nu ştiu dacă se va termina, având în vedere că este o lucrare de mare anvergură şi având în vedere că acolo sunt o serie de aspecte acre trebuie rezolvate. Cu siguranţă nu intrăm şi la reabilitarea căii de rulare, dar investiţia începe în 2013„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

Reprezentanţii Primăriei spera ca în urma organizării licitaţiei să scadă şi preţul estimat al investiţiei.

4 thoughts on “Viceprimarul Iliuţă: Investiţia la strada Primăverii începe în 2013

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Anual Primaria Botosani „reabiliteaza”aceasta importanta artera de circulatie a municipiului.
    Minciuni, minciuni celor care v-au votat si mai ales celor care platesc impozite.
    Rusine sa va fie!

  2. incepe in 2013 prin septembrie si nu au de gand sa schimbe si betoanele pe care stau liniile de la tramvai care nu au deloc aderenta la franare sau chiar sa scoata rablele alea de tramvaie ca tot nu sunt bune de nimic si sa puna mai multe maxi taxi curate si cu aer condition ca tot vine vara si asa vom putea avea un transport elegant si civilizat.dar prb se pune ca daca scot tramvaiele numai au altii de unde mulge niste bani si tot asa.asa ca dragi botosaneni nu va faceti mari sperante pt ca toate se fac din interes si cu scopul de a se mai fura ceva bani din taxele si impozitele pe care le platim si nu in scopulde a face ceva bun si de calitate.pa pa

  3. a si inca ceva se apuca prin septembrie si la anu in primavara va fi totul distrus.va fi o iarna grea.astea vor fi explicatiile si iara o luam de la capat pana se imbogatesc unii si lasa loc la altii si tot asa………::)))

  4. Nu pot fi de acord cu opinia generala ca din orice investitie( sau modernizare de cai rutiere) trebuie neaparat sa se fure cite ceva. Aceasta opinie generala s-a format si datorita faptului ca nimic nu se limpezeste o data pentru totdeauna: daca exista suspiciuni de coruptie, sa se cerceteze cu cea mai mare severitate si sa se aplice masuri , in primul rind de recuperare a pagubelor de la cei vinovati, si apoi sa fie si condamnati la ani grei de puscarie.
    Problema este alta: a moderniza strada Primaverii fara a interveni si la linia de tramvai = frectie la un picior de lemn. De ce? Pentru ca se va ajunge si la inlocuirea caii de rulare, vrem nu vrem, si atunci se va sparge – partial – asfaltul
    turnat in acest an, adica vom avea un fel de bataie de joc din banii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *