Zeci de hectare de gropi pe drumuri. Vezi rezultatele inventarului!

gropi in asfalt BotosaniDrumurile judeţene sunt pline de gropi. Cel puţin aşa arată un recent inventar realizat de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, care a făcut o evaluare atât a suprafeţelor carosabile degradate, cât şi a costurilor reparării acestora.

“Recensământul” gropilor arată că pe drumurile judeţene există, în acest moment, nu mai puţin de 75.000 metri pătraţi de asfalt stricat. Sumele necesare pentru înlăturarea gropilor, prin plombări, se ridică la  4-4,5 milioane de lei.

Situaţia apărută pe drumurile judeţene este mai gravă decât anul trecut, când au fost identificaţi peste 68.000 metri pătraţi de asfalt stricat.

Situaţia ne dă serios de gândit, în sensul că sumele sunt insuficiente. Cu alte cuvinte, aşteptăm să se poată intra cu utilajele pe drumuri, să facem reparaţiile care sunt. Vom încerca să facem o întreţinere a lor. Nu-i dezastru, dar aproape de dezastru este„, a spus Gheorghe Sorescu.

One thought on “Zeci de hectare de gropi pe drumuri. Vezi rezultatele inventarului!

  1. de ce nu zice nimeni care trebuie sa fie grosimea asfaltului cand se toarna si se reface o strada. (cum sau refacut multe in oras dar toate in bataie de joc.)cate straturi de asfalt trebuie turnate si cati cm de asfalt trebuie sa fie pana la finalizare????din pozele care se vad nu par sa aiba mai mult de 2-3 cm grosime in asfalt.asa ca hai mai lasati circu ca tot voi ati fost si anu trecut si ar trebui sa fiti trasi la raspundere.pa pa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *