Nova Apaserv contorizează individual o scară de bloc din municipiu. Vezi unde!

contor-apaSocietatea Nova Apaserv va contoriza pe orizontală o scară de bloc din municipiul Botoşani. Este vorba de un bloc situat în Parcul Tineretului, cu debite mari la apă. Reprezentanţii societăţii urmează să stabilească care sunt costurile acestei investiţii şi cu cât vor contribui locatarii.  Gabriel Cârlan, directorul Nova Apaserv, susţine că vor urma alte două scări unde se va face contorizarea apei pe orizontală.

După ce s-au identificat scările cu datorii mari, am început să vizităm toate apartatamentele din scările acestea. S-au făcut corecţii de indecşi la apă. Începem contorizare cu o scară din Parcul Tineretului. Acum se face proiectul, măsurători şi vom vedea costurile. Sunt locuitori care vor şi alţii care nu vor această contorizare„, a precizat directorul Nova Apaserv.

Nova Apaserv vrea să implementeze acest sistem, pentru a-i pune la plată pe datornicii la apă.

2 thoughts on “Nova Apaserv contorizează individual o scară de bloc din municipiu. Vezi unde!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai de ce pe banii abonatului ?
    Iar urmeaza o noua jecmaneala sub forma de majorare mascata a tarifului per mc de apa furnizata ?

  2. nu inteleg de ce trebuie facut asa zisa contorizare.noi am cumparat apometre,le-am instalat si totul pe cheltuiala noastra.cind m-am debransat de la termica am vrut sa scap de tevile lor,dar nu s-a putut argumentindu-se atunci ca asa a fost prevazut blocul cu tevile prin apartamente,asa ca le-am izolat si tot pe banii mei.consider normal sa se respecte aceeasi motivatie si pentru tevile de apa,doar asa a fost prevazut blocul,cu tevile tot prin apartamente.noi chiar sintem obligati sa acceptam „ideile geniale” pe care le debiteaza fiecare??sint sigur ca tovarasul Sorescu si ceilalti care sustin ideea locuiesc la casa si nu la bloc,altminteri nu acceptau asa ceva.dar oare cei de la nova-apa-serv nu au juristi care sa recupereze debitele?sint executori judecatoresti,se pot rezolva simplu,nu neaparat stind cu tevile la usa.eu nu sint de acord sa-mi gauresc apartamentul pentru o „afacere” dubioasa si nici sa stau cu tevile pe hol si prin casa,sincer m-am saturat de tevi si tevisoare si unde nu mai punem la socoteala aspectul si distrugerile din casa.EU NU SINT DE ACORD !!!am contract valabil cu ei,nu am o factura neplatita,deci asa cum eu respect contractul asa sa faca si ei,si fara amenintari,caci si noi avem drepturi nu doar obligatii.vor sa verifice sa vina si cine nu este de acord sa-i primeasca sa fie debransati,simplu,sint si alte modalitati de abordare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *