Cetăţean georgian prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean georgian, care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat.

În data de 12 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, judeţul Botoşani, aflaţi în executarea unei misiuni specifice au observat la intrarea în localitatea de frontieră Bajura, o persoană care nu-şi justifica prezenţa în zonă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei. Deoarece aceasta nu avea asupra sa documente de identitate a fost condus la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate s-a stabilit că bărbatul este D. S., de 40 de ani, cetăţean georgian care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat în România.

Pe numele cetăţeanului poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *