Falimentul Dany Ema lasă o datorie neplătită de 38,6 milioane lei

Falimentul firmei de constructii Dany Ema SRL Catamarasti Deal, lasa in urma o datorie colosala de 38,6 milioane lei, adica 386 miliarde lei vechi, o suma uriasa chiar si dupa standardele unor societati cu renume. La Tribunalul Botosani a fost publicat tabelul definitiv consolidat al creditorilor debitoarei Dany Ema SRL.

Directia Generala a Finantelor Publice Botosani s-a inscris la masa credala cu 12,4 milioane lei. Un alt mare creditor care are de recuperat bani de la Dany Ema este si CEC Bank Sucursala Botosani, cu 2,2 milioane lei. O alta banca, Banc Post, are de recuperat doua milioane de lei, Raiffeise Leasing IFN SA Bucuresti suma de 4,8 milioane lei, BCR s-a inscris la masa creditorilor cu o creanta de 6,7 milioane lei, iar TBI Leasing IFN SA Bucuresti cu 3,8 milioane lei.

In total, numarul creditorilor Dany Ema SRL a ajuns la 64 si au de recuperat un total de 38,6 milioane lei. Dany Ema a reusit in cativa ani sa fie unul dintre principalii concurenti de pe piata constructiilor din judetul Botosani dar criza economica nu a ocolit nici aceasta societate astfel ca nu a mai reusit sa se mentina pe piata, avand in vedere ca avea multe credite, iar multe institutii ale statului nu si-au mai onorat contractele cu aceasta companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *