Municipalitatea nu mai vrea spectacole în Piaţa Revoluţiei. Vezi unde vor avea loc!

DJ Project in concert de Revelion la Botosani
DJ Project in concert de Revelion la Botosani

Executivul Primăriei Botoşani a decis să nu mai organizeze spectacole pe Pietonalul Unirii sau în Piaţa Revoluţiei. Potrivit viceprimarului Viorel Iliuţă, toate manifestările vor avea loc de acum înainte în Centrul vechi, lângă fântâna arteziană. Târgul Mărţişorului a fost ultima acţiune organizată pe Pietonalul Unirii.

Manifestările publice vor fi în Centrul Vechi, în zona dintre parcare şi statuia „Maior Ignat”. Va exista un culoar între clădire şi terase, de aproximativ 3 metri„, a precizat Viorel Iliuţă.

Municipalitatea va face şi un regulament pentru Centrul vechi care va fi supus spre aprobare în Consiliul Local.

3 thoughts on “Municipalitatea nu mai vrea spectacole în Piaţa Revoluţiei. Vezi unde vor avea loc!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asta e o hotarare pe care Flutur a luat-o demult dar voi ati revenit cu manifestarile pe pietonalul Unirii. E logic sa fie in centrul vechi daca vrem sa mobilizam oamenii spre aceasta zona.

  2. la tigani???din cauza lor nu merge lumea la plimbare in centru si le dati ocazia sa „isi faca treaba” organizand spectacole in centru

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu va ganditi la cladirile din cenntrul vechi??.. nu sunt consolidata si la ce trepidatii o sa fie din cauza muzici degradarea o sa se accentueze mult mai rapid. Intai de toate consolidati ca sa nu va treziti cu pagube sau despagubiri care tot voi le suportati, dar la un pret mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *