Locuinţele de serviciu din Centrul Vechi, abandonate de trei chiriaşi. Vezi motivul!

centrul vechi Botosani- locuinte 001Trei dintre angajaţii instituţiilor subordonate Consiliului Local au renunţat la locuinţele de serviciu din Centrul Vechi. Dacă doi dintre beneficiari au motivat că acestea sunt prea mici, un alt beneficiar a acuzat condiţiile şi faptul că locuinţa nu-i oferă intimitate. Cele trei locuinţe au fost repartizate următorilor de pe listă.

Solicitări vin, în continuare, pentru locuinţe de serviciu. Au mai apărut cereri şi cu ce avem acum le onorăm pe toate„, a spus viceprimarul Viorel Iliuţă.

Locuinţele din Centrul Vechi au fost repartizate, în decembrie 2012, la 24 de angajaţi din subordinea administraţiei locale. Spaţiile sunt compartimentate ca garsoniere, apartamente cu două şi apartamente cu trei camere. Fiecare cameră dispune de centrală proprie, dar şi racord la reţeaua de apă, canalizare, energie electrică şi gaz.

One thought on “Locuinţele de serviciu din Centrul Vechi, abandonate de trei chiriaşi. Vezi motivul!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    MOFTUROSI! Nu le este rusine? Sa faca credite sa-si cumpere apartament daca li se par prea mici si lipsite de intimitate. Sa achite cu intreg salariul pe o luna doar o ratele pentru apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *