Vezi ce note au obţinut la evaluare directorii instituţiilor de cultură din subordinea CL

apetrei traian, director teatrul mihai eminescu BotosaniEvaluarea directorilor celor trei instituţii de cultură din subordinea Consiliului Local a fost finalizată. Cei trei directori, respectiv Traian Apetrei de la Teatrul „Mihai Eminescu”, Florin „Aioniţoaie”, de la Teatrul Vasilache şi Mihai Sârbu, de la Filarmonica Botoşani, au intrat, marţi, în posesia notelor pentru activitatea pe care au desfăşurat-o anul trecut. Astfel, Traian Apetrei şi Florin Aioniţoaie au primit nota 10, în timp ce Mihai Sârbu a fost notat cu 8,02.

Directorului de la Filarmonică nu i-a venit să creadă atunci când a văzut nota. El spune că indicatorii stabiliţi în proiectul de management au fost respectaţi şi, în plus, anul trecut, Filarmonica Botoşani a fost instituţia de cultură din subordinea CL cu cea mai mare creştere economică. Asta în condiţiile în care bugetul primit în ultimii doi ani a fost mai mic. Mai mult, spune Sârbu, numărul spectactatorilor atraşi anul trecut a fost cu 90% mai mare decât cel estimat.

Pe lângă raportul care a fost de 40 de pagini, mi s-au cerut alte anexe. Am dat comisiei peste 1000 de foi. Nu ştiu ce voi face, îmi voi consulta un avocat„, a spus Mihai Sârbu.

One thought on “Vezi ce note au obţinut la evaluare directorii instituţiilor de cultură din subordinea CL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *