Vezi elevii care s-au calificat la faza naţională a olimpiadei de matematică

examen elevi15 elevi vor reprezenta judeţul Botoşani la olimpiada naţională de matematică. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, Trei elevi de clasa V-a, care s-au calificat la etapa naţională, provin de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. Este vorba de Geanina Pintilei, care a primit premiul II la etapa judeţeană, Cezar Trişcă Vicol, locul I la faza judeţeană şi  Mădălina Ababei, locul III. La clasa VI-a, s-au calificat pentru etapa naţională elevii: Medeea Morariu, Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi si Carina Bidaşcă, Şcoala 7 Botoşani. La clasa VII-a, vor merge la etapa naţională elevii: Ştefan Răzvan Bălăucă, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Alexandru Pitrop, de la Şcoala 7 Botoşani, Andreea Puşcaşu, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

La clasa VIII-a vor participa la faza naţională elevii: Tidor Pricope, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Andreea Rotaru, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Silviu Cucuiet, de la Şcoala 17 Botoşani.

La clasa IX-a s-au calificat următorii elevi: Dan Leonte, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Sebastian Cojocariu, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Cătălin Ruxandar, Colegiul Naţional „A.T.Laurian”. De asemenea, s-a mai calificat o elevă din clasa XII-a, Iuliana Parasca, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

2 thoughts on “Vezi elevii care s-au calificat la faza naţională a olimpiadei de matematică

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari copiilor , dar si profesorilor indrumatori si parintilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *