Fiul Mădălinei Manole, pentru prima dată într-un studio de televiziune. Vezi cum arată!

fiul Madalinei Manole
Petru Mircea Jr., fiul Madalinei Manole

Fiul Mădălinei Manole şi a botoşăneanului Mircea Petru au fost invitaţi, luni după amiază, la emisiune Happy Hour de la ProTV, moderată de Cătălin Măruţă. Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, şi-a adus băiatul într-un studio de televiziune pentru prima oară. Petru Jr. are acum 3 ani şi nouă luni, părul blond, ondulat şi ochii albaştri. El a primit de la Cătălin Măruţă un urs din pluş.

Mircea Petru a povestit în emisiune că micuţul este în grupa mică la grădiniţă.

fiul Madalinei ManoleSuntem în primul an la grădiniţă. Am trecut de prima serbare, de primul moş… Este cel mai cuminte copil şi cel mai frumos şi cel mai deştept”, a spus Petru Mircea.

Întrebat de Măruţă dacă merge la o grădiniţă din Bucureşi ori din Botoşani, Petru Mircea a răspuns: „Merge la noi, la Otopeni, nu în alte localităţi”. El a spus că este ajutat în creşterea copilului de părinţii săi, din Botoşani.

Am noroc de părinţii mei, care mă ajută în creşterea lui şi au şi experienţă cu copiii surorei mele, altfel nu ştiu ce aş fi făcut şi cum m-aş fi descurcat. Facem drumuri: Botoşani, Iaşi. Mama stă la Otopeni că altfel nu m-aş fi putut descurca. I-am cântat şi lui Moşu, am dansat cu copiii...”, a mai spus Petru Mircea.

E foarte ataşat de tine”, i-a spus Măruţă.

Suntem de nedespartit. Acesta e si motivul pentru care nu am luat bona, ma ocup doar eu de el. Vreau sa duca o viata normala si sa nu ii lipseasca nimic, a marturisit Petru Mircea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *