Uvertura Mall lansează un concurs. Vezi detalii!

concurs uvertura mallUnvertura Mall lansează un concurs cu premii. Potrivit contului oficial de facebook, cei care se înscriu în concurs au de parcurs trei paşi pentru a intra în posesia unui premiu constând într-o camera foto Canon PowerShot SX150IS.

Pasul 1. Ia o foaie alba si scrie pe ea 1 cuvant, astfel incat sa continui propozitia „Hai la mall la______” si fa-ti o poza cu ea.
Pasul 2. Urca poza pe TAB-ul concurs, intre 11 si 25 martie, de pe pagina Facebook Uvertura.
Pasul 3. Strange cat mai multe voturi pana pe 25 martie.

Uvertura Mall aduce o combinaţie tentantă de magazine, zone de relaxare şi distracţie, special concepută pentru un stil de viaţă modern

Uvertura Mall este o combinaţie irezistibilă de shopping şi distracţie sub acelaşi acoperiş.

Clienţii au la dispoziţie peste 80 de magazine cu o ofertă unică de branduri, un supermarket, o zonă de joacă, food court, cafenele şi baruri, mall-ul asigurând, în plus, 272 locuri de parcare.

Distracţia este cu atât mai diversificată şi tentantă, cu cât clienţii beneficiază şi de un casino modern, biliard şi club de bowling, singurul din Botoşani.

2 thoughts on “Uvertura Mall lansează un concurs. Vezi detalii!

  1. De atitea aminari ni s-a cam acrit . O sa avem pina la urma parte de povestea ciobanului care-si pacalea consatenii cum ca vine lupul pina cind intr-o zi venind cu adevarat lupul nu l-a mai bagat nimeni in seama pe cioban si a ramas fara cumparatori, pardon oi .
    Ca la balamuc !

  2. HAI LA MANCAT MORTACIUNILE LOR HOT DOGI SI OFERTELE DE LOR SA VA VAD PESTE 15-20 ANI COPII DE 120 KILE CA AMERICANCELE ALEA SAU CA ENGLAZOAICELE DE 100-130 KILE LA 35 ANI ! LASATI MORTACIUNILE LOR MANCATI SANATOS !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *