Bugetul municipiului Botoşani, supus dezbaterii publice. Vezi cum a fost structurat!

primaria BotosaniPrimăria Botoşani a publicat pe site-ul propriu spre dezbatere publică bugetul municipiului pe 2013. Cheltuielile totale propuse a fi finanţate în 2013, în sumă de peste 189 milioane lei, sunt structurate pe două secţiuni, respectiv cheltuieli de funcţionare în sumă de peste 154 milioane lei, respectiv cheltuieli de dezvoltare în sumă de 34,39 milioane lei.

Cei mai mulţi bani la funcţionare vor merge către educaţie, respectiv peste 70 milioane lei, iar la cultură peste 11 milioane lei. La dezvoltare, banii vor fi direcţionaţi către reabilitarea parcurilor din municipiu, reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu, a Sălii Polivalente, pentru reabilitarea termică a blocurilor, dar şi pentru modernizarea unor străzi. În proiectul de buget nu apare strada Primăverii la reabilitare.

Prioritate vor avea investiţiile pornite, după care vom vedea ce alte proiecte vom putea finanţa. Avem o periodă de discuţii, aşteptăm sugestii din partea cetăţenilor. Ei pot să vadă cum e structurat bugetul şi pot să vină cu alte propuneri„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Vezi proiectul de buget: http://www.primariabt.ro/pdf/phpVxoRK8.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *