Răzvan Rotaru la instalarea pe funcţia de şef la Garda de Mediu: Sper să fie un mandat cât mai lung posibil

razvan rotaru la instalareLiderul tinerilor din PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, a fost inslatat, luni, în funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu de către prefectul Costică Macaleţi. La eveniment a mai participat primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei, dar şi secretarul PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoagă. Numirea lui Rotaru de la Garda Naţională de Mediu a fost dată începând cu 6 martie. Noul şef al Gărzii de Mediu a depus jurământul la noul loc de muncă.

Am venit cu gânduri foarte bune la Garda de Mediu şi sper că din nou intrarea mea în această instituţie să fie de bun augur. Sper într-o bună colaborare cu toate instituţiile, o colaborare bună cu Instituţia Prefectului şi să fie un mandat cât mai lung posibil. O parte din colegi sunt noi şi vreau să-i cunosc personal, după care vom încerca să găsim soluţiile cele mai bune pentru ca această instituţie să funcţioneze cât mai bine„, a spus Răzvan Rotaru.

Noul şef al Gărzii de Mediu va avea un salariu lunar brut de 2700 lei. Rotaru urmează să demisioneze de pe funcţia de consilier judeţean, locul acestuia fiind luat de Liviu Alexa, fost consilier judeţean şi în mandatul trecut.

Trebuie să îţi porţi crucea cu demnitate, cu onoare. Lucrezi într-o instituţie semimilitarizată, cu importanţă şi responsabilitate deosebită. Îţi urez succes„, i-a transmis prefectul Costică Macaleţi.

One thought on “Răzvan Rotaru la instalarea pe funcţia de şef la Garda de Mediu: Sper să fie un mandat cât mai lung posibil

  1. Alt pupator de dosuri a fost rasplatit.
    Ce il recomanda in CV-ul sau pentru a ocupa acest post?
    Se exclude apartenenta la un partid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *