Spectacol de teatru şi muzică populară la Liceul Tehnologic din Todireni, de 8 martie

liceul todireni ziua femeiiElevii Liceului Tehnologic Todireni  si-au  exprimat  sentimentele de preţuire, respect şi iubire pentru mama  printr-un spectacol care a avut loc la Caminul Cultural din localitate. Programul artistic a fost deschis de elevii clasei a VI-a A, care au interpretat poezii si cantece dedicate mamei, la acordeon elevul Bercea Sorin din clasa a X-a A a sustinut un recital de muzica populara, continuand cu un dans ţigănesc realizat de elevi din clasele a IX-a B, a X-a A şi a XII-a.

Piesa de teatru „Soacra cu trei nurori” de Ion Creangă a fost interpretată de elevii Şcolii Gimnaziale din Cerneşti apoi  adaptată  si interpretata zilelor noastre de elevii clasei a XI-a A.

liceul todireni ziua femeii Spectacolul  s-a incheiat cu o suita de dansuri populare sustinuta de elevi ai claselor a VIII-a A, a IX-a A, a IX-a B şi a XI-a B.

Speram că acest spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Femeii a fugărit iarna de afară şi poate … iarna din sufletele noastre„, a declarat Maria Gontineac, directorul Liceului Tehnologic Todireni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *