Presedintele CJ trimite Corpul de control la Spitalul Judetean. Vezi motivul!

spitalul judetean ansambluPreşedintele Consiliului Judeţean trimite Corpul de control la Spitalul Judeţean. Florin Turcanu vrea sa afle care este motivul pentru care unitatea spitaliceasca se incalzeste de la Modern Calor, desi are centrala proprie, investitie cifrata la peste  4 miliarde lei vechi.

Eu am preluat conducerea CJ şi am numit un nou manager, iar contractul a fost semnat în aşa fel încât dacă îl anulezi, Modern Calor cere despăgubiri sume foarte mari. Acum nu este vina mea, vina directorului Damian, ci a fostei conduceri că a acceptat această schimbare. S-au investi 4 miliarde lei, iar centrala nu este folosită. Am acceptat ca sursă de căldură de la Modern Calor si nu pot să renunţ la acest contract decât când se finalizează„, a precizat Turcanu.

One thought on “Presedintele CJ trimite Corpul de control la Spitalul Judetean. Vezi motivul!

  1. Apreciem grija pentru corectitudinea in care trebuie sa se desfasoare viata judetului in general si cea economica in special, pe care o manifesta d.l Turcanu si trimiterea corpului de control ,este o masura necesara. Poate aflam si ceva rezultate ale controlului… Dar bine-ar fi , daca acest corp de control, ar poposi putin si in ograda proprie a C.J. Botosani , poate afla dece autoturismul de serviciu al d.lui Turcanu, poate fi vazut la toate actiunile in interes personal, petreceri , nunti ,cumatrii la care participa presedintele C.J. cu multa apetenta. Sigur , se poate spune de catre unii, dom’le hai nici chiar asa! Ba chiar asa! Este vorba, de cheltuirea in interes personal al banului public. Si aici ,despre bani publici este vorba. Sa nu se lucreze cu unitati de masura diferite! Alo! se aude d.l Turcanu?? Pune mana pe volanul masinii personale si condu-o si la Moldovita si la Leorda si… pe aiurea iar Tuaregul lasa-l in garaj si soferului da-i liber! Altfel… ,,cantarile’ ‘ se inmultesc si se amplifica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *