Ţurcanu, dezamăgit de promisiunile făcute şi neonorate de liderii USL. Află detalii!

Florin Turcanu si Crin Antonescu
Florin Turcanu si Crin Antonescu

Alegerile interne în organizaţia judeţeană a PNL vor avea loc pe 28 aprilie, la Sala Polivalentă. Pentru prima dată, conducerea PNL Botoşani nu va face invitaţii la nivel central. Motivul: Florin Ţurcanu s-a arătat dezamăgit de promisiunile făcute de liderii USL la Botoşani şi neonorate. El acuză că au fost promise fonduri pentru reabilitarea drumurilor naţionale Botoşani-Suceava şi Botoşani-Tg.Frumos, însă este nemulţumit că actualul guvern a taxat agricultorii.

A promite este uşor. Mereu au promis şi nu au făcut. Să facă ceva şi după aia să îi primesc în judeţ. La ce să-i primesc, dacă au promis şi nu au făcut. Au promis drumuri naţionale şi nu au făcut. Mă refer la toţi oamenii politici care au venit în judeţ. Au promis că ajută agricultura, dar o impozitează. Au promis că susţin înfiinţarea locurilor de muncă, dar vor să facă reduceri de personal de 15%. Nu este normal. Judeţul Botoşani nu este o locaţie în care să vină care doreşte, să promită şi să plece. Măcar să spună oamenilor în faţă ca să nu trăiască cu speranţa„, a spus Ţurcanu.

15 thoughts on “Ţurcanu, dezamăgit de promisiunile făcute şi neonorate de liderii USL. Află detalii!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si mai vrea Crin Antonescu Presedinte,nu o sa iasa el pentru ce a promis si nu sa tinut de cuvant,noi din Botosani care am votat cu USL aproape 70% ne lasa la urma,noi nu facem parte din Romania,Noi nu suntem din Europa avem drumuri mai rau ca in Irak unde se bombardaza aia,in china un drum rup de cutremuri a facut refacut in 3 zile vreo 20 de km si la noi nu au fost in stare 23 de ani

  2. ,,Să facă ceva şi după aia să îi primesc în judeţ” – spune Turcanu. Domnule Turcanu, dumneata ai impresia ca acesta este judetul familiei tale? Sau vreun SRL la care ai parti sociale? Orice om din Romania este liber sa vina in judetul Botosani oricind vrea.
    In plus, cele mai desantate promisiuni le-ai facut dumneata. Ce, nu-ti mai amintesti ce ai spus pe la Frumusica, Vlasinesti, Saveni, Corni, s.a., prin presa locala?
    Am crezut ca am scapat de un presedinte CJ cu tendinte de dictator, care opera cu decizii absolut personale, multe dintre ele cu efecte nedorite – l-am numit pe Contac – si am dat peste unul care atinge apogeul nestiintei si actiunii dictatoriale. Imi pare rau, insa trebuie sa spun ca acest judet are nevoie de un intelectual pur singe, cu reale calitati manageriale daca dorim sa progresam cit de cit. Altfel, vom ajunge un judet bananier.

  3. Da ia aduceti-va aminte domnule Turcanu ;i cautati articole prin presa, ca ai fost printre primii care promiteai in judet de nu-ti venea sa crezi urechilo ce realizari se vor face, care e treaba te dezici deja?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E normal !Trebuie trasi la raspundere ,Antonescu si Ponta pentru ce au promis….si au promis multe castigand alegerile.Ar trebui sa nu mai fie invitati in Botosani ,daca nu-si respecta promisiunile din campanie.ASTEPTAM O REACTIE IN ACEST SENS A LUI DOLINEASCHI SAU PORTARIUC.

  5. Foarte bine spus. Dar atunci ce ati cautat in teritoriu pe la fermieri/tarani sa-i convingeti ca este spre binele lor sa plateaaca impozit? PARCA ERATI PENTRU IMPOZITAREA TARANILOR????
    SI CU GREVA FOAMEI PENTRU DRUMUL BOTOSANI-SUCEAVA CE SE MAI AUDE???
    TOT DEMAGOGIE MARCA PNL?
    CINE SA VA CREADA?????
    POATE DOAR GIREADA????

  6. Asta miroase a ESENZA de cioban. Oricum sa crezi actualele declaratii ale baciului PNL-ist avand in vedere ce trombonea el cat de bine este ca se impoziteaza veniturile taranilor ar trebui sa fii cel putin oloigofren sa crezi aberatiile lui!!!!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    LINGAI LEPROSI!O armata de pupincuristi ar vrea ca toti sa tacem.Ce fonduri primeste Botosani ,fata de Suceava,iasi…Flutur ne-a scos din anonimat,acum ne indreptam intr-acolo.Botosani ar trebui interzis politrucilor de la Bucuresti.Sa nu-i mai prindem pe aici!

  8. Erau ca-l impoziteaza si pe el,nu de tarani il doare.Un oier dupa sofer asta avem.Asa cum se comporta s-ar putea sa ia locul lui Contac.Ati observat ca la PNL se poarta oile?Acest individ,pe care nu l-am votat,a ajuns pe aceasta functie numai ca se vroia a se scapa de pdl.Sa nu i se intample si lui.S-o lase mai usor cu plimbarile la Bucuresti si sa-si ia functia in serios.

  9. Eu una astept sa te vad intrand in greva foamei, asa cum ai promis. Nu o sa o faci niciodata pentru ca esti doar un demagog las, oportunist, care face umbra degeaba pamantului si esti intr-o continua campanie electorala. Confunzi oile cu oamenii, stana cu institutiile statului. Te crezi atotputernic? Nu uita ciobane un singur lucru: VOX POPULI, VOX DEI. Clar ca nu intelegi, asa ca pune-ti denigratoriicatei postaci sa-ti traduca.

  10. revolta lu’ dom’ presedinte seamana grozav cu vorba din popor ” s-a suparat ca oierul pe sat”! scuzati, vacarul….. , ma minunez cat de perseverent este in a da cu stangul in dreptul si/sau cu mucii in fasole! ma astept sa proclame secesiunea giudetului…., ceva de genul tinutul botosenesc! sa ne traiasca!

  11. Cea mai la indemana forma de a-ti masca ipocrizia, este ceea ce face acum Turcanu. Stiti, eu vreau sa fac de toate, dar nu pot de mincinosii astia!… Dar al cui este guvernul acestea , d.le vicepres. al PNL ? In ce baza a-ti facut promisiuni cu nemiluita , in campania electorala? Nu cumva in baza venirii la guvernare a USL-ului, din care faceti parte ? Sau poate numai in baza lipsei de greata , pentru broscoiul raios pe care-l puteti inghiti pe nemancate dimineata?! Eu sper, ca daca nu intrati urgent in greva foamei promise, va v-a veni si greata , de atatia broscoi!

  12. Puteti vorbi pana nu mai puteti ca pe el il doare undeva, bine ca s-a văzut cu femeia parlamentar,el mare sef, neamurile aranjate, mai profită de niste fonduri europene ca să aibă pt. tot restul vieţii şi-l doare undeva de noi, de fapt asa sunt toţi că doar nu se duc in Parlament pt. popor ci doar pt.ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *