Botoşăneanca Silvia Chifiriuc, răsfăţată de Petre Roman de Ziua Femeii

Este al treilea an când Silvia Chifiriuc serbează ziua de 8 Martie în postura de mamă. Potrivit click, fiul ei şi al lui Petre Roman, Petrus, a ajuns la vârsta la care conştientizează foarte multe lucruri şi, mai ales, face o grămadă de năzdrăvănii.

Se pare că jocul preferat al micuţului este să se împingă cu tatăl său, exact ca în desenele animate cu Batman. Ieri, de Ziua Femei, soţul şi fiul au lăsat-o pe Silvia să se odihnească mai mult. „Băieţii mei m-au răsfăţat şi m-au lăsat să dorm. Tati a avut grijă de Petrus şi s-au jucat împreună”, ne-a spus Silvia Chifiriuc.

Tot ieri, soţia politicianului a avut parte de o surpriză emoţionantă. „Am avut o bucurie specială când am văzut că în grădina noastră cei câţiva ghiocei aduşi de Petre de pe munte anul trecut au înflorit. Alături de parfumul de primăvară am primit un parfum care m-a încântat”, a declarat Silvia.
Silvia Agapia Chifiriuc este născută în Săveni, judeţul Botosani, în februarie 1972.
Ea este cântăreaţă şi a ajuns cunoscută mai ales datorită relaţiei sale cu Petre Roman.

3 thoughts on “Botoşăneanca Silvia Chifiriuc, răsfăţată de Petre Roman de Ziua Femeii

  1. De fapt o cheamă numai Agapia…a avut un necaz cu un frate(s-a sinucis) şi maică-sa i-a pus numele ăsta mai monahal,Agapia.S-a născut aici dar a trăit la Constanţa,taică-său lucrând ca maistru ani buni în Siria!Deci botoşăneancă doar ca loc de naştere!

    1. Vezi ca la Simona Gherghe a ajuns ca este nascuta in judetul Suceava asa ca nici macar de nascuta nu se da ca este din Botosani.

  2. Cine a avut pe mana miliardele de dolari a Romaniei……… Si astia erau bani pe plus, nu imprumutati sau a altora. Nici macar nu ar mai trebui sa-i dati fotografia prin ziare, ca ne amintim de toate datoriile. Parca ieri spunea: Liberalizarea preturilor nu inseamna neaparat mariri de preturi, ci pot fi si diminuari, dar cum a facut liberalizarea toate preturile mai intai s-au dublat si dupa aia au tot luat-o la sanatoasa de nu ne mai puteam tine de ele. Fiecare lot de marfa care intra in magazine era cu alt pret, in sus binenteles. Nu a fost in stare sa faca stabilitate financiara, in conditiile in care aveam exporturi la greu. Numai cu apartamentele de stat care s-au vandut … cat a pierdut statul prin devalorizare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *