Monica Macovei la Botosani: Dorim sa castigam alegerile europarlamentare si pe cele prezidentiale

Monica Macovei la BotosaniCandidatul la functia de presedinte al PDL, Monica Macovei, a declarat, sambata, la Botosani, ca PDL isi doreste sa castige alegerile europarlamentare si cele prezidentiale peste PNL. Ea a atras atentia ca imediat dupa 23 martie, dupa Conventia Nationala a PDL, va trebui stabilit candidatul pentru prezidentiale.

Trebuie sa intram intr-o campanie prezidentiala cu candidat puternic in care sa credem si sa vrem sa castigam. Nu intram in nicio cursa fara sa credem ca vom castiga. Imediat dupa 23 martie, dupa Conventie, trebuie sa stabilim candidatul la alegerile prezidentiale. USL are candidatul, asa nedemocrat cum este si cu alte <calitati> , dar il are. Si noi trebuie sa facem asta foarte urgent si sigur ca vrem sa plece propunerile din partid. S-a intarziat foarte mult, dar inca mai putem face asta„, a mai spus europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Ea a fost prezenta la Botosani pentru a-si prezenta motiunea cu care va candida la sefia PDL.

One thought on “Monica Macovei la Botosani: Dorim sa castigam alegerile europarlamentare si pe cele prezidentiale

  1. La inceput am crezut ca bufnita europeana a tras pe nerasuflate doua stacane de samahonca !… dar mai apoi , cand am auzit ca vrea sa castige si europarlamentarele si prezidentialele , am vazut ca licoarea era cu totul altceva… Credca a baut intentionat niste apa cu chindrus si s-a dres cu niste spirt medicinal de la lipovenii din Rachiti. Altfel nu pot fi explicate asemenea fantasmagorii iesite prin unul din orificiile acestei tradatoare de tara!… Pai ce candidat la prezidentiale mai cautati voi mai imprastiatilor? N-o aveti pe ,,eba’ ‘? Ce dracul?! Daca tot vreti sa se aleaga praful din tara asta , basiti-o pana la capat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *