Monica Macovei si-a prezentat motiunea la Botosani: Consideram ca filialele trebuie sa aiba un grad mare de independenta

Monica Macovei la BotosaniEuroparlamentarul democrat-liberal Monica Macovei şi-a prezentat, sambata, la Botosani, moţiunea ”Reformiştii”, cu care candidează la şefia PDL. Actiunea s-a desfasurat in sala mica a Teatrului „Mihai Eminescu”, cu participarea a peste 100 de membri PDL din Botosani. La eveniment a lipsit liderul PDL Botosani, Catalin Flutur.

Monica Macovei a afirmat că prin moţiunea ”Reformiştii” îşi doreşte deschiderea partidului, precum si o schimbare in partid. Ea considera, de asemenea, ca filialele trebuie sa aiba un grad mare de independenta.

Vrem o schimbare pentru partid destul de severa, pentru ca credrem ca in acest moment trebuie si, de asemenea, o schimbare pentru tara si partea dreapta a politicii din Romania. Pentru partid dorim un dialog permanent si o consultare a membrilor de partid. Consideram ca de multi ani de zile s-a produs o ruptura intre membrii de partid si conducerea partidului. Nu exista consultare si nici control. O alta chestiune se refera la independenta filialelor. Consideram ca filialele trebuie sa aiba un grad mare de independenta. Nu suntem diverse republici. Nu trebuie sa vina cel de la centru sa va spuna pe cine sa alegeti sef„, a declarat Monica Macovei la Botosani.

Ea sustine si promovarea oamenilor pe functii pe baza de merit, afirmand totodata ca vrea sa atraga in partid personalitati.

Probabil ca se intampla ca oamenii sa fie promovati, dar in mica masura. Eu am vazut multe cazuri in care se promoveaza pe baza de alte criterii, prietenie sau bani sau alte criterii. Si ca atare au ajuns oameni nepotriviti in locuri in care nu aveau cum sa faca bine…Vrem sa atragem personalitati. Nu poti sa le pui pumnul in gura si nici nu vrem asta. Dimpotriva, sa fie un partid viu. Sa poata vorbi. Sa nu li se spuna: disciplina si tac din gura. Asta este o epoca trecuta„, a mai spus europarlamentarul PDL.

Organizatia judeteana a PDL a anuntat ca il va sprijini pe Vasile Blaga la sefia partidului.

One thought on “Monica Macovei si-a prezentat motiunea la Botosani: Consideram ca filialele trebuie sa aiba un grad mare de independenta

  1. Ciumafaia a venit la Botosani sa-i prosteasca pe prosti. Cei 100 de neica nimeni, ci’ca erau pdl-pre! Or fi fost niste boschetari!… dar pana la urma , sunt tot un drac! Bufnita nationala ,vrea nici mai mult nici mai putin, sa vina la conducerea pdl-prelor si sa promoveze ,,dialogul permanent ‘ ‘ si,, consultarea membrilor de partid’ ‘ . Asta ori a tras niste stacane de samahonca de Popauti, ori chiar a fost intr-o criza de sinceritate si in sfarsit spune in gura mare ce s-a intamplat pana acum in partidul dictatorului basescu , mentorul dintotdeauna al ciumafaei! Pai cu prafuri din astea ,vrei sa atragi , dupa cum spui , personalitati? Ce personalitati vin langa mata, smochina morcovei ? Poate dilii de teapa lui lazar de la Havarna , zis si lazarel azorel , care se si vede lustruind pantofii lui baselu , daca vii in fruntea pdl-prelor!… Oricum, oricine ajunge sa va conduca , tot praful se alege din voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *