Restaurant cu specific italian în spaţiile de un euro din Centrul Vechi!

centrul vechiDupă ce la începutul acestei săptămâni un grec şi-a exprimat intenţia de a deschide o tavernă grecească în Centrul vechi, vineri, un român stabilit în Italia a notificat Primăria că ar dori să deschidă la Botoşani un restaurant cu specific italian. Numărul cererilor depăşeşte numărul spaţiilor pe care municipalitatea vrea să le închirieze cu un euro drept pentru care se va face o selecţie. La această dată existî zece solicitări pentru cele şapte spaţii.

Un român plecat în Italia din 98 vrea să deschidă un restaurant cu specific italian, cu 10-12 mese, unde locuitorii oraşului să poată servi mâncăruri cu arome italiene. Vom analiza cererile. Va trebui să avem un fel de diversitate, care să fie un fel de bucătărie europeană„, a precizat Viorel Iliuţă, viceprimarul municipiului Botoşani.

5 thoughts on “Restaurant cu specific italian în spaţiile de un euro din Centrul Vechi!

  1. Chestia cu selectia de solicitanti pe motiv ca sint mai multi decit spatii este o „chestie de marketing” pe care nenea Iliuta ca fost director la Romtelecom Botosani o cam stie desi doar dupa ureche . Nene Iliuta ca sa ai clienti acolo tre mai intii sa „deratizezi”zona iar mai apoi sa introduci urbea intr-un circuit turistic caci altfel o sa aveti in scurt timp „succesuri nebune gen Tratoria”

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    A-ti gresit specificul ! Mai bine va orientati la ceva de origine indiana.

  3. Dupa o selectare judicioasa ,cred ca v-a fi deschisa o taverna greceasca, in care se gasesc produse italiene prezentate si vandute intr-un stil tiganesc, afacerea fiind condusa de un… OVREI sau n-o mai vrei ?! In functie de ,,parandarat’ ‘!

  4. IN CENTRU ASTEPTAM UN RESTAURANT CU SPECIFIC TIGANESC ! NORMAL , CINE ARE TUPEUL SA FAC ASA CEVA??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *