Inedit! Nova Apaserv îi plăteşte pe cei care denunţă furturile de apă. Vezi cu cât!

nova apaserv BotosaniSituaţie inedită la Botoşani. Societatea comercială Nova Apaserv va plăti o sumă importantă de bani oricărei persoane care denunţă un consumator ilegal de apă. Şeful Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a anunţat, vineri, că pentru orice denunţ care se confirmă furnizorul de apă va plăti 500 de lei.

Dăm 100 de euro angajatului sau persoanei care ne anunţă un consumator fraudulos. Dacă avem o persoană fizică sau juridică sau un angajat şi ne indică un consumator care fură apă şi noi îl identificăm şi îl prindem, taxa pentru că l-am prins este de 1.250 lei, din care 500 de lei îi plătim omului care ne-a dat informaţia”, a spus Ţurcanu.

El spune că toţi cei care au astfel de informaţii şi vor să le facă cunoscute trebuie să se prezinte la sediul Nova Apaserv.

3 thoughts on “Inedit! Nova Apaserv îi plăteşte pe cei care denunţă furturile de apă. Vezi cu cât!

  1. Cel mai mare hot este insasi NOVA (adicatelea „nu va merge” in hispanica) care de ani de zile ne-a furat ca sa acopere pierderile si salariile angajatilor . pe astia cine-i baga in penal ?!

  2. Stiu eu unul…Un consumator care nu plateste e TURCANU !!! …..

    ….CETATENI AI ORASULUI BOTOSANI, AVETI GRIJA LA APA CA SE PUNE DIN OFICIU FIECARUIA…CHIAR DACA NU S-A CONSUMAT, EU AM IM PLUS 40 MC, SI NU STIU DE UNDE…. !!!! …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *