Scandal internaţional: Tatăl lui Florin Ţurcanu, acuzat că a agresat jurnalişti germani

familia Turcanu- Mihai, Florea, FlorinUn puternic scandal internaţional în care este implicat tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a izbucnit, după ce televiziunea publică din Germania a difuzat un reportaj în care Florea Ţurcanu agresa fizic şi verbal jurnaliştii ARD.

Vezi video!

Filmarea a fost făcută în urmă cu circa zece zile la Dracşani, unde ziariştii germani au venit pentru a face un documentar privind producerea şi comercializarea cărnii în abatorul Florea Carn, patronat (cel puţin în documente) de Florea Ţurcanu.

Televiziunea germană începe reportajul intitulat „Pe urmele mafiei cărnii din România” cu reacţia violentă a lui Florea Ţurcanu şi vorbeşte de relaţiile de rudenie dintre acesta şi preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Mihai Ţurcanu, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

florea turcanuARD a vrut să ia punctul de vedere al patronului de la Florea Carn vis-a-vis de implicarea firmei sale în fraudele alimentare, produse prin schimbarea etichetelor, însă, imediat după ce jurnaliştii au scos camera şi au filmat abatorul, aceştia au întâlnit reacţia dură a lui Florea Ţurcanu.

Ajungem în micul sat Dracşani şi mergem până la marginea lui şi ajungem la abatorul Florea Carn. Abatorul şi toate instalaţiile aparţin lui Florin Ţurcanu. De abia am făcut primele imagini exterioare, că apare acest domn. Noi vrem să îl întrebăm cu au ajuns etichetele lui de carne de vită pe carnea de cal, dar discuţia cu acest domn nu este posibilă”, susţin jurnaliştii nemţi.

Domnul Ţurcanu are cele mai bune relaţii în politică. El este tatăl preşedintelui ANVSA, Mihai Ţurcanu, şi al celui de-al doilea fiu, Florin Ţurcanu, care este preşedintele Consiliului Judeţean”, a subliniat televiziunea germană.

18 thoughts on “Scandal internaţional: Tatăl lui Florin Ţurcanu, acuzat că a agresat jurnalişti germani

  1. De ce nu spun comisarii de la garda de mediu, cum au fost fugariti si amenintati cu pusca, de acest florea turcanu ? Si de ce nu spun ei nimic de faptul ca un telefon de la florin, la zelinca, a dus la anularea unei sesizari de contaminare cu deseuri animale ? Parveniti politic !!!

  2. Omul prost si iapa slaba ,niciodata nu se-n treaba. Oleaca de gliod di Sulita ,pi macra de iapa ce mai conteaza!

  3. Ce sa le ceri la doi analfabeti din dracsani,mai ales ca unul dintre ei cand era in liceu adina Mihai Turcanu nu-i iesea media la CHIMIE si nu numai……. s-au ajuns si ei ……. ciobanii

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In seara de 7 martie, la limita de judet cu Iașul, a ars o mașina care transporta animale. Soferul nu a vrut sa elibereze animalele, motivand ca ,,cine dracu’ le mai prinde??”.
    Sunt curios, a cui este masina, si ce s-a intamplat cu animalele? De ce nu a aparut nimic in presa? Or fi animalele alea deja cârnati, așa ,,afumate” cum erau?

  5. Care prost pune botul ca au venit nemtii pana la botosani sa faca un reportaj? Ei nu-si misca fundul sa vada Peleşul, darămite să înoate prin glod pana la Dracsani.

  6. Care-i prost sa puna botul ca au venit nemtii sa faca reportaj? Ei nu-şi mişcă fundul să admire Peleşul, darămite să bată glodul până la Dracşani!!!!! Abureala… vor să-l…. pe Turcanu, doar pentru că-şi face bine treaba in judet si incomodeaza niste derbedei

  7. bai comentatorilor ! concluzia care o trag e ca sunte-ti niste PDL-sti imputiti, care au pierdut tot. un om de rand nu lasa comentariile astea. ducetiva si pupatii chelia lui Basescu.

  8. cine a votat turcanu ,i-i sufla in ….. pana i se indreapta coarnele..Vant din pupa simpatizanti pnl!

  9. Tare prosti sunteti voi, locuitorii acestui judet. Cum dracu a-ti putut vota asemenea specimen in fruntea judetului? Va meritati soarta

  10. nu cred k in realitate botosanenii l-au ales pe cioban….ci mai degraba cei din sulita si de p.acolo…..faptul k astia ies in evidenta acum cu chestiile astea nu e nimic altceva decit valoarea pe care n-au impus-o aia..locul lor e la puscarie….linga Contac si company…..pcne strofocam degeaba…….ciobanii din P.N.L isi fac de cap cit vor si inca cum………cred k era mai bine pe vremea lui nea Nicu,…greseai plateai,indiferent de numele care al aveai…..hooooo Turcanii la stina cu voi,……..pleava societatii…..

  11. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Lumea a uitat cum venea florea cu buzunarele pline de bani cat a fost sofer pe autobuz deoarece nu dadea bilete?
    Lumea a uitat ca ferma de oi a lui turcanu paste pamantul oamenilor de pe moga abuziv.?
    lumea a uitat ca socrusul la ajutat cu bani pe florin ca apoi el sa lase nevasta cu 2 copii??
    Lumea a uitat ca acest abator acum cativa ani lucra clandesti racoland animale prin samsari de la oameni din satele din jur la care este dator si acum si carcasele plecau cu tirul la Bucuresti??
    Cei de la protectia mediului stiu ca la 500 de m de biserica din deal in sulita sant 2 gropi comune care au stat 1an neastupate infectand toata zona???
    De afacerile acestui incult turcanu care inainte de a se baga in politica se lauda ca toate femeile de la brutaria sa au trecut prn patul sau nu sant straini nici Roman,Stolojan Tariceanusi mai nou antonescu

  12. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    -cat a fost sofer pe autobuz florea venea cu buzunarele pline de bani acasa deoarece nu dadea bilete.
    -Dupa revolute s-a bagat in afceri luand animale prin samsar i de la populatia din jur platindui la ochi umbland oamenii ani de zile dupa bani
    -ARE ACEA MOARA PRIN CARE FACE EVAZIUNE FISCALA
    -De afacerea cu abatorul prin care livra carcase la Bucurest cu toate ca abatorul nu avea nici o autorizatie stiau si Roman ,Stolojan,Tariceanu si m
    ai nou .antonescu
    -Oare garda de mediu nu stie ca la 500m distanta de biserca din dealul sulitei sant 2 gropi comune ceschelete de aaaaaaaaaaaaaaaaanimale care au stat 1an descoperite poluind mediul??
    Populatia din sulita a uitat ca oile lui turcanu pasc pamantul oamenilo pe moga si ca acest foloseste copiide scoala la munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *