Un fals poliţist a controlat şi amendat mai multe chioşcuri stradale. Vezi ce a făcut!

tinar cu catuse pe mainiUn tânăr de 28 de ani, din municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, s-a dat drept poliţist înşelând mai multe vânzătoare din Botoşani. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore in arestul I.P.J Botoşani a lui Ciprian Ionuţ B, din judeţul Iaşi, pentru săvârşirea unei infracţiunii de înşelăciune”  şi a unei infracţiuni de „uzurparea de calităţi oficiale”. 

 Potrivit anchetatorilor, pe 13 februarie, aflându-se pe raza municipiului Botoşani, tânărul s-a deplasat la mai multe module stradale (chioşcuri), unde, prin folosirea fără drept a unei calităţi oficiale şi anume cea de poliţist în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a efectuat controale sub pretextul că gestionarele vând ţigări la bucată. La unul din chioşcuri a pretins şi i s-a dat suma de 100 lei, pentru a nu da ”amendă” gestionarelor.

Pe 20 februarie, cel în cauză s-a deplasat la două module stradale situate pe strada Bucovina, din Botoşani, unde la fel, prin folosirea fără drept a unei calităţi oficiale şi anume cea de poliţist în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor a efectuat controale pe linie economică. La ultima societate a pretins şi i s-a dat suma de 100 lei pentru a nu da ”amendă” gestionarelor.

One thought on “Un fals poliţist a controlat şi amendat mai multe chioşcuri stradale. Vezi ce a făcut!

  1. Probabil a observat omul o scapare a ‘AUTORITATILOR ABILITATE’ si a vrut sa ajute intr-un fel. Chiar nu am auzit ‘ DE FOARTE MULT TIMP’ , ca vreun chiosc din Botosani sa vanda tigari la bucata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *