Peste 100 de locuri de veci din Cimitirul Pacea vor fi reconcesionate

Peste 100 de locuri de veci din Cimitirul Pacea, care au fost părăsite, vor fi reconcesionate. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că inventarierea mormintelor cu o vechime mai mare de 10-15 ani este aproape finalizată şi că printr-o hotărâre de Consiliu Local se va stabili destinaţia acestora. Urban Serv a luat decizia de inventariere dată fiind criza locurilor de veci în municipiu.

Cetăţenii deja au auzit şi am primit o cere prin care un cetăţean solicită cumpărarea unui loc părăsit. I-am dat explicaţie şi i-am spus că pentru noi nu reprezintă un loc părăsit, însă aceste locuri vor intra într-o situaţie specială prezentată Consiliului Local. Se va lua o hotărâre cum vom proceda. Avem deja o listă cu mormintele care nu pot fi identificaţi urmaşii celor care au fost înhumaţi„, a spus Drelciuc.

Invetarierea locurilor de veci se face şi la Cimitirul Eternitatea.

4 thoughts on “Peste 100 de locuri de veci din Cimitirul Pacea vor fi reconcesionate

  1. VA BATETI JOC SI DE CEI DUSI PE ALTA LUME SA VA AJUNGA TOATE BLESTEMELE DE PE FATA PAMANTULUI. CINEVA A PLATIT PTR. LOCURILE ALEA BANI GREI, SI VOI AVETI DATORIA PRIN CONTRACTELE SEMNATE SA AVETI GRIJA DE ACELE MORMINTE DAR ORICUM TOT ACOLO AJUNGETI SI VOI

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Oameni buni! Cat ar costa sa faceti 1, 2 cimitire in afara orasului si sa lasati mortii aia in pace? Luati exemplu de la cimitirile italiene, au gasit o solutie sa nu-si arunce stramosii la gunoi. Ganditi-va ca maine -poimane, ajungeti si voi in aceiasi situatie, cand urmatoarea generatie va va scoate la plimbare in oasele goale.

  3. Subscriu la chestia asta dar sint curios daca pentru locurile ramase vacante se vor folosi sau nu Pile Cunostinte Relatii si cam care ar fi „suma” .
    Poate ne va tine la curent mass media locala caci pe nadejdea parchetului nici o sansa !

  4. Am ajuns să facem comerț cu locuri de veci! Anticriștilor!
    Rușine să vă fie! După ce ați vândut această țară bucată cu bucată acum vindeți şi ultimii metri pătrați în care ar trebui să-şi doarmă somnul de veci românii! Luați exemplu de la evrei care-şi păstrează cu sfințenie locurile unde sunt îngropați strămoșii lor oriunde în lume.
    Oare nu vă cutremurați la gândul că o să vă vină şi vouă rândul să fiți aruncați din gropi?
    Ce are de spus biserica ortodoxă? Tace? De ce? În cine să mai ai încredere?
    O să scoateți din mormânt și pe Fam.Sofian?Pe Eminescu şi părinții săi de la Ipoteşti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *