Reclamaţii din ţară la adresa unei firme de plasare a forţei de muncă din Botoşani. Vezi motivul!

Mirel Rogalschi
Mirel Rogalschi

Reclamaţii gârlă primite din mai multe judeţe din ţară la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, la adresa unei firme de plasare a forţei de muncă din Botoşani. Zeci de consumatori au reclamat că au fost păcăliţi cu locuri de muncă în străinătate de către firma World Recruiting SRL, care acţioneaza sub sigla “Europa Jobs”, din Botoşani. Petiţiile au venit din judeţele Cluj, Suceava, Iaşi, dar şi alte judeţe.

Potrivit lui Mirel Rogalschi, comisar adjunct al CJPC, firma respectivă se obligă ca într-un an să găsească un loc de muncă, în caz contrar, potrivit contractului, trebuie să restituie contravaloarea taxei de înscriere care se ridică la 500-600 lei. În multe cazuri termenul a fost depăşit, iar în disperare oamenii au solicitat sprijinul comisarilor de la Protecţia Consumatorului pentru a-şi recupera banii.  

Se înmulţesc petiţiile cu firma de mediatizare a locurilor de muncă. Primim din toată ţara. Firma are sediu în Botoşani, însă primim sesizări la adresa acesteia direcţionate de colegii noştri din ţară, dar şi direct de la consumatori. În termen de 30 de zile, consumatorii ar trebui să primească înapoi contravaloarea, dacă nu primesc loc de muncă. Nu au primit şi s-au adresat la noi, fiind rezolvaţi în proporţie de 85%„, a spus Rogalschi.

Numai săptămâna aceasta la CJPC Botoşani au fost primite două astfel de reclamaţii. Mirel Rogalschi spune că cel mai probabil va fi dictată şi o sancţiune împotriva acestei firme.

One thought on “Reclamaţii din ţară la adresa unei firme de plasare a forţei de muncă din Botoşani. Vezi motivul!

  1. IN ATENTIA OAMENILOR DE AFACERI CARE COLABOREAZA CU ACESTE FIRME !!!

    ADMINISTRATORII ACESTOR FIRME
    SC MD MECANIC BENZ
    SC MD MECANIC DRIM
    SC MD MECANIC PARTS
    SC MD MECANIC DIVERS
    SC MD LODAVI AUTO
    SC MD AUTO
    SC MD CARGO TRANS

    BALTAT MARIAN DANIEL SI BURGHELIA VALERICA AU O EVAZIUNE FISCALA DE MILIOANE DE EURO,CREDITE LA BANCI ( CIFRE PE CARE NU LE POATE JUSTIFICA),CONTABILITATE DUBLA(FALSIFICA DOCUMENTE CONTABILE CHIAR SI LA ORC-PITESTI),ASIGURARI DUBIOASE

    ACESTIA AU DOSARE PENALE IN CARE SUNT CERCETATI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *