Peste 200 de flori oferite de prefect doamnelor din structurile MAI

prefect macaleti flori martiePrefectul Costică Macaleţi a dorit să fie primul care să transmită doamnelor din structurile botoşănene ale Ministerului Afacerilor Interne urările de primăvară şi tradiţionalul  „La Mulţi Ani!” pentru ziua specială dedicată lor.

Astfel, dotat cu peste 200 de flori, reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut în această dimineaţă câteva vizite la cele 6 inspectorate şi servicii din cadrul ministerului, făcând o surpriză şi doamnelor din Centrul Militar Judeţean. Cele mai scurte întrevederi au fost la Inspectoratul de Jandarmi, serviciul de telefonie specială şi cel de protecţie internă, unde lucrează un număr mic de doamne. Ceva mai multe sunt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia de Frontieră, unde sunt angajate câteva zeci de reprezentante ale sexului frumos. Recordul îl deţine Inspectoratul Judeţean de Poliţie, unde lucrează aproape 100 de femei, în diverse compartimente şi servicii pe care le are inspectoratul.

prefect macaleti flori martie Luate prin surprindere de vizita prefectului, doamnele din structurile MAI s-a arătat plăcut impresionate de gest şi urări.

„Vă doresc o primăvară frumoasă, să fiţi frumoase şi sănătoase, iubite de cei dragi dumneavoastră. La Mulţi Ani!”, a fost urarea prefectului Costică Macaleţi.

 Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *