Spectacol, concurs şi colectă de PET-uri în parcarea magazinului Botoşani, sâmbătă, pentru finala Competiţiei Capitala Earth Hour 2013

primaria BotosaniSâmbătă, 9 martie, între orele 10.00-17.00, în parcarea Magazinului Botoşani are loc competiţia „Capitala Earth Hour 2013”. În acest sens, Primăria Botoşani lansează un nou apel către locuitorii municipiului Botoşani pentru a se implica în câştigarea finalei competiţiei „Capitala Earth Hour 2013” .  

„Trebuie să le demonstrăm tuturor că Botoşaniul poate deveni „Capitala Earth Hour  2013”, iar rolul cetăţenilor este extrem de important. Câştigarea titlului depinde doar de modul în care botoşănenii se vor mobiliza pentru adunarea unei cantităţi substanţiale de PET-uri”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.    

Parcarea Magazinului Botoşani va fi închisă pentru că va fi amenajat un amplasament pentru colectarea de PET-uri, precum şi o scenă pe care vor evolua copii şi tineri talentaţi din municipiul Botoşani. 

Fiecare botoşănean este aşteptat să-şi susţină oraşul în această mare provocare, venind la locaţia mai sus menţionată cu cât mai multe PET-uri. 

Municipiul Botoşani a intrat în finala competiţiei pentru „Capitala Earth Hour  2013”, organizată de World Wide Fund for Nature prin Asociaţia WWF – Programul Dunăre – Carpaţi România, alături de Timişoara şi Ploieşti. 

„Capitala Earth Hour 2013” este cea de-a treia competiţie în domeniul protecţiei mediului la care Municipiul Botoşani participă, după ce a câştigat anterior distincţiile pentru „Primăria Verde” (2010) şi „Capitala Verde a României” (2012). 

Pentru elevii din ciclul preuniversitar, Primăria Botoşani a lansat competiţie cu premii între unităţile de învăţământ din municipiu, institulată “ Şcoala cea mai harnică” şi sponsorizată de către SC URBAN SERV SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *