Cuciureanu rămâne după gratii

Constantin Cuciureanu
Constantin Cuciureanu

Afaceristul Constantin Cuciureanu va rămâne în spatele gratiilor pentru a ispăşi pedeapsa de şase ani de închisoare pentru înşelăciune. Magistraţii Tribunalului Botoşani au respins, marţi, cererea acestuia de revizuire a sentinţei penale în baza căruia a fost trimis în spatele gratiilor. Magistraţii au considerat că solicitarea este neîntemeiată.

Cuciureanu, care a fost condamnat în dosarul cupoanelor agricole, a solicitat şi suspendarea hotărârii supuse revizuirii, ceea ce ar fi presupus eliberarea sa. Magistraţii au respins şi această cerere.

Solutie: În temeiul art.406 alin.4 Cod procedură penală, respinge ca neîntemeiată cererea de revizuire a sentinţei penale nr.96/2008 a Tribunalului Botoşani, modificată prin decizia penală nr.21/2011 a Curţii de Apel Suceava, formulată în temeiul art.394 alin.1 lit.a Cod procedură penală de revizuenţii C.C. şi C.L.. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a executării hotărârii supuse revizuirii. Obligă fiecare revizuent să plătească statului câte 50 lei cheltuieli judiciare. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 05 martie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *