Liliana Mincă a invitat ambasadorul Chinei să viziteze Botoşaniul

Liliana Minca cu ambasadorul ChineiDeputatul botoșănean Liliana Mincă, președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaților, a primit, marţi, vizita oficială a unei delegații chineze condusă de ambasadorul Chinei, Huo Yuzhen. Vizita a avut loc la Camera Deputaţilor, iar deputatul PP-DD Liliana Mincă a obţinut promisiunea chinezilor de a vizita Botoșaniul.

Excelența Sa, doamna Huo Yuzhen, ambasador al Chinei, a fost însoțită de un grup format din demnitari și oameni de afaceri chinezi. Printre aceștia, alături de secretari și atașați ai ambasadei,  s-au aflat doamna Liu Lihong, șefa grupului de femei din ambasadă, doamna Yan Zhimin, profesor la Institutul Confucius, doamna Guo Jinhui, Vicepreședinta Federației Femeilor de Afaceri Chineze din România, doamna Chai Fengxia, reprezentanta companiei F&J, doamna Yang Xi, director general al SC Eurosport DHS SA, precum și medicul Wang Xiaoguang.

 În altă ordine de idei, președintele PP-DD Botoșani, deputatul Liliana Mincă a fost aleasă luni, 4 martie 2013, de către Biroul Permanent Național al PP-DD în funcția de Președinte al organizației naționale de femei.

 Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *