Mihai Tincu: Costurile cu energia electrică sunt uriaşe

Tincu MihaiOmul de afaceri Mihai Tincu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de includerea în facturile populaţiei şi agenţilor economici a certificatelor verzi. Directorul Rapsodia Conf consideră că majorarea costului facturii este în avantajul unor „şcmeheri de lângă noi”.

Am fost atât de isteţi încât am inventat de anul acesta costul certificatelor verzi pentru energia electrică, de 14%. Adică eu ca firmă şi dumneavoastră ca locuitori plătim 14% ca alţi şmecheri de lângă noi să investească în aparate de produs curent electric sau în celulele ale fotovoltaice, care sunt produse cu bani româneşti”, a spus Tincu.

 El a avertizat că România poate rămâne fără industrie metalurgică, pentru că „costurile cu energia electrică sunt uriaşe”.

2 thoughts on “Mihai Tincu: Costurile cu energia electrică sunt uriaşe

  1. Taxele pentru energia verde constituie cel mai mare ,, jaf la drumul mare”
    din bugetele mizere ale consumatorilor pentru ca o mina de afaceristi sa se imbogateasca pe spatele amaritilor.
    De ce sa le platim noi investitiile? Ei ne dau noua beneficiile obtinute?
    De fapt, aceasta taxa reprezinta o finantare gratuita a tuturor cetatenilor in favoarea unor investitori privati ca de, saracii, trebuie sa-i ajutam sa se imbogateasca si mai mult.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cine a introdus aceasta taxa ? Cine a luat foarte multi bani, desi are de 3 ori populatia mai putina fata de municipiul Botosani ? Cate voturi a luat USL in municipiul Botosani? Aceasta-i democratia in Romania, unde parlamentarii desi sunt alesi de cetateni, reprezinta interesul partidului !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *